Ως δημοτική παράταξη "Ιεράπετρα Νέα Πορεία" έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες του Δήμου και στους συνεργάτες μας

2:46 μ.μ. - Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022
02:01 μ.μ. - Τρί, 18/46/2022
Image: Ως δημοτική παράταξη "Ιεράπετρα Νέα Πορεία" έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες του Δήμου και στους συνεργάτες μας

Οι σχετικές διαδικασίες για τις δημαιρεσίες πραγματοποιούνται σε συνεργασία και με τις αρμόδιες Υπηρεσίες

Προς ενημέρωση των δημοτών μας σχετικά με την επανάληψη των εκλογών για την ανάδειξη μελών στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, ως Παράταξη «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» και ως Δημοτική Αρχή θέλουμε να επισημάνουμε, σε όσους δεν το γνωρίζουν, ότι οι σχετικές διαδικασίες για τις δημαιρεσίες πραγματοποιούνται σε συνεργασία και με τις αρμόδιες Υπηρεσίες.

Εμείς εμπιστευόμασταν και συνεχίζουμε να εμπιστευόμαστε τις Υπηρεσίες του Δήμου, οι οποίες παρά την έλλειψη προσωπικού είναι επιφορτισμένες με τεράστιο όγκο εργασιών και «τρέχουν» έργα εκατομμυρίων ευρώ. Δεν θεωρούμε, λοιπόν, δίκαιο κατά τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλλουν κάποιοι για να μηδενίσουν και να υποβαθμίσουν το έργο της Δημοτικής Αρχής, να στοχοποιούν υπαλλήλους, συνεργάτες και Υπηρεσίες.

Κατανοούμε, βέβαια, ότι δημοτικοί σύμβουλοι συγκεκριμένης Παράταξη της ήσσονος αντιπολίτευσης μπορεί να θεωρούν «ταλαιπωρία», όπως αναφέρουν, το να συμμετέχουν σε ένα δια ζώσης δημοτικό Συμβούλιο. Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί μόνο αυτοί από τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους να έχουν έλλειψη αντοχών, αλλά οι αντοχές είναι προαπαιτούμενο, όποιων θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά. Και αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να το γνωρίζουν καλά εξ αρχής.

Επιπλέον, οι Δημότες της Ιεράπετρας πρέπει να γνωρίζουν ότι παρά τα όσα ακούστηκαν σε Μ.Μ.Ε. όλες οι Υπηρεσίες λειτούργησαν άψογα, δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση στις υποθέσεις του Δήμου και οι οικονομικές υποχρεώσεις μας διεκπεραιώθηκαν στο ακέραιο.

Θέλουμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε την Γενική Γραμματέα του Δήμου Ιεράπετρας, κα Θεοδώρα Χριστοδούλου, για τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλλει για την υλοποίηση του έργου της Δημοτικής Αρχής. Η εμπειρία της, η εργατικότητα και το απαράμιλλο ήθος της δεν αμφισβητούνται από κανένα και συμβάλλουν στο μέγιστο βαθμό στην πραγματοποίηση των στόχων μας.

Ευχαριστούμε, τέλος, όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους που παρέστησαν στην επανάληψη της εκλογικής διαδικασίας και ευχόμαστε σε όσους εξελέγησαν καλή επιτυχία στο έργο τους.

                                                                                             Η Δημοτική Παράταξη

                                                                                            ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ