Χαριτάκης - Agroexpo 2021: Δεσμεύσεις Δημάρχου ότι τέλη Μαρτίου η ΑΓΡΕΞ θα είναι έτοιμη για τη φιλοξενία της έκθεσης

8:45 π.μ. - Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021
08:03 π.μ. - Τρί, 02/45/2021
Image: Χαριτάκης - Agroexpo 2021: Δεσμεύσεις Δημάρχου ότι τέλη Μαρτίου η ΑΓΡΕΞ θα είναι έτοιμη για τη φιλοξενία της έκθεσης

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου Θωμάς Χαριτάκης στον Ηχώ 99,8 μετά την επίσκεψη στην ΑΓΡΕΞ

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας είχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Θωμάς Χαριτάκης με κύριο θέμα την Agroexpo 2021 και τις προετοιμασίες για την αγροτική έκθεση  που, συνθηκών πανδημίας  επιτρέποντος, θα διεξαχθεί στα τέλη του Μάη. Μάλιστα έγινε επιτόπια επίσκεψη στον χώρο της Αγρεξ όπου θα γίνει η έκθεση. Παραβρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Μαρία Ρουμελιωτάκη και Μάνος Γεωργαλάκης και μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.

Ο κ. Χαριτάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 μεταφέροντας τις δεσμεύσεις από πλευράς της δημοτικής αρχής και του Δημάρχου ότι υπάρχει ο χρόνος για να γίνουν όλες εκείνες οι εργασίες που απαιτούνται ώστε ο χώρος να είναι έτοιμος. Σίγουρα απαιτείται  να γίνουν αρκετές παρεμβάσεις, γραφειοκρατικές διαδικασίες μέχρι να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Μέχρι τέλος Μαρτίου θα γίνει καθαρισμός του χώρου  και από τον Απρίλη θα ξεκινήσει η διαμόρφωση. Θα γίνει μια εκ νέου συνάντηση το επόμενο διάστημα για να δούμε την εξέλιξη των εργασιών. Πιστεύουμε με βάση και τις δεσμεύσεις ότι υπάρχει χρόνος αρκεί να τρέξουν κάποιες διαδικασίες. Ίσως να χρειαστεί να αλλάξει η ημερομηνία της έκθεσης και να διεξαχθεί μια με δυο εβδομάδες αργότερα, όμως δεν μιλάμε για ακύρωση. Προς το παρόν πάντως  πορευόμαστε με βάση τις ημερομηνίες που έχουν ανακοινωθεί για τέλη του Μάη.  Ήδη το ενδιαφέρον εταιριών είναι μεγάλο και μόλις 15 περίπτερα δεν έχουν ακόμα διατεθεί. Βέβαια πέρα από τις εργασίες που πρέπει να γίνουν θα πρέπει να δούμε και την εξέλιξη της πανδημίας και τα επιδημιολογικά στοιχεία που πιστεύουμε ότι θα είναι τέτοια που θα επιτρέψουν τη διεξαγωγή της έκθεσης. Βασικός στόχος βέβαια είναι η έκθεση να φιλοξενείται σε έναν στεγασμένο χώρο. Υπάρχει δέσμευση του Περιφερειάρχη να χρηματοδοτήσει  ένα τέτοιο έργο και σε συνεργασία με τον Δήμαρχο γίνονται ήδη ενέργειες  προς αυτή την κατεύθυνση, τόνισε  μεταξύ άλλων ο κ. Χαριτάκης.  

-

AGROEXPO 2021: Προχωρούν οι ετοιμασίες - τελευταία διοργάνωση σε υπαίθριο χώρο. Οι εργασίες στον αύλειο χώρο της...

Δημοσιεύτηκε από Theodosis Kalantzakis στις Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021