Χατζημανώλης: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου στο Καβούσι

9:30 π.μ. - Τετάρτη, 6 Μαΐου 2020
09:05 π.μ. - Τετ, 06/30/2020
Image: Χατζημανώλης: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου στο Καβούσι

Δείτε εδώ πως μπορείτε να κάνετε εγγραφή

Ξεκίνησε η διαδικασία εγγραφής μαθητών στα μουσικά σχολεία της χώρας μεταξύ αυτών και στο Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου με έδρα το Καβούσι. Ειδικότερα σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικά (με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) στο Μουσικό Σχολείο την αίτηση. Οι Διευθυντές των Μουσικών Σχολείων οφείλουν, αφού ελέγξουν την ορθότητα των δικαιολογητικών, να πρωτοκολλήσουν την αίτηση και να αποστείλουν στους αιτούντες τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες θα απευθύνονται τηλεφωνικά στο Μουσικό Σχολείο της περιοχής τους. Παρακαλούνται οι Διευθυντές των Μουσικών Σχολείων να αποστείλουν μετά τη λήξη της διαδικασίας ηλεκτρονικής αποστολής αιτήσεων των γονέων – κηδεμόνων, στις 29 Μαΐου 2020, στην ηλεκτρονική διεύθυνση spoudonde@minedu.gov.gr, τον συνολικό αριθμό των πρωτοκολλημένων αιτήσεων που κατατέθηκαν στο σχολείο τους. Για τον καθορισμό των ημερομηνιών των εξετάσεων θα γίνει εγκαίρως ενημέρωση με νέο έγγραφο. Οι Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης παρακαλούνται να ενημερώσουν με κάθε πρόσφορο τρόπο τους γονείς- κηδεμόνες των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων.

Ο κ. Χατζημανώλης που αναλαμβάνει χρέη Διευθυντή μίλησε στον Ηχώ 99,8 για τον τρόπο εγγραφής τονίζοντας στη συνέχεια τα πλεονεκτήματα φοίτησης σε ένα Μουσικό Σχολείο. Διευκρινίζοντας ότι πέρα από τα μαθήματα μουσικής και μουσικού οργάνου γίνονται κανονικά και τα υπόλοιπα μαθήματα του Γυμνασίου. Επεσήμανε ότι η μετακίνηση των παιδιών θα είναι δωρεάν ενώ θα υπάρξει μέριμνα και για τη σίτιση.

Τηλ. Επικοινωνίας Μουσικό Γυμνασίου Λασιθίου 28420 94886

Δείτε εδώ πως μπορείτε να κάνετε εγγραφή

Παρακαλείστε να συμπληρώσετε την αίτηση για το Μουσικό Σχολείο Γυμνασίου σύμφωνα με το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας για τη διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α΄τάξη του Μουσικού Γυμνασίου Λασιθίου και να την αποστείλετε ηλεκτρονικά με email στο mail@gym-mous-lasith.las.sch.gr

Εδώ θα βρείτε τα σχετικά έγγραφα:

Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α ́ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείωνγια το σχολικό έτος 2020-2021

Αίτηση γονέα ή κηδεμόνα για συμμετοχή του παιδιού του στη διαδικασίαε πιλογής μαθητών / μαθητριών για την Α΄τάξη του Μουσικού Γυμνασίου Λασιθίου για το σχολικό έτος 2020-2021