Χηνόπουλος: Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες εξαγοράς του ΟΦ Ιεράπετρας από τον Αργεντίνο

10:09 π.μ. - Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2021
10:10 π.μ. - Τρί, 05/09/2021
Image: Χηνόπουλος: Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες εξαγοράς του ΟΦ Ιεράπετρας από τον Αργεντίνο

Καθυστερεί το προπονητικό κέντρο στο Κάτω Χωριό λόγω ενστάσεων εργολάβων

Αναφορικά με τις διοικητικές αλλαγές στην ομάδα του Ο.Φ.Ιεράπετρας μίλησε στον Ηχώ 99,8 ο πρόεδρος κ. Θανάσης Χηνόπουλος. Έκανε καταρχάς μια αναφορά στις προσπάθειες που ήταν σε εξέλιξη, εδώ και δυο χρόνια περίπου, προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος αγοραστής. Πράγματι μετά από πολλές επαφές με ανθρώπους που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον, κατέληξαν στην πρόταση ενός Αργεντίνου δικηγόρου, επιχειρηματία, manager παικτών. Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο μεταβίβασης της ΠΑΕ ΟΦΙ και γίνονται οι σχετικοί έλεγχοι και από την πολιτεία για να ολοκληρωθεί η πώληση. Με το ποσό που θα εισπραχθεί θα καλυφθούν κυρίως τα χρέη της ομάδας, εξήγησε ο κ. Χηνόπουλος.

Αναφέρθηκε και στο στάδιο που βρίσκεται η κατασκευή προπονητικού κέντρου στο Κάτω Χωριό λέγοντας ότι μετά από ενέργειες του Δήμου Ιεράπετρας εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κρήτης. Ωστόσο έχει προκύψει θέμα ενστάσεων μεταξύ εργολάβων που είχαν ενδιαφερθεί για να κατασκευάσουν το έργο, με συνέπεια την καθυστέρηση της υλοποίησής του. Εκτιμάται ότι μέχρι τέλος του χρόνου, με αρχές του επόμενου έτους, το προπονητικό κέντρο θα είναι έτοιμο προς χρήση.

Όσο για τον ρόλο του την επόμενη μέρα στην ομάδα του ΟΦΙ ο κ. Χηνόπουλος είπε ότι , ο υποψήφιος αγοραστής έχει ζητήσει τη βοήθειά του όπως και από άλλους ανθρώπους του Δ.Σ. και της ομάδας. Σε ότι τον αφορά θα είναι στη διάθεσή του, να βοηθήσει όπου χρειαστεί.