Χρυσή: Νερό και τροφή για πέρδικες και λαγούς

9:19 π.μ. - Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018
09:03 π.μ. - Πέμ, 08/19/2018
Image: Χρυσή: Νερό και τροφή για πέρδικες και λαγούς

Ο Κυνηγητικός Σύλλογος Ιεράπετρας στο πλαίσιο των δράσεών του έχει ξεκινήσει μια σειρά από εργασίες που σκοπό έχουν να βοηθήσουν την πανίδα που βρίσκεται στην νήσο Χρυσή

Όπως και πέρυσι ο Κυνηγητικός Σύλλογος Ιεράπετρας στο πλαίσιο των δράσεών του έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς λόγο της παρατεταμένης ανομβρίας και της υπερβολικής ζέστης μια σειρά από εργασίες που σκοπό έχουν να βοηθήσουν την πανίδα που βρίσκεται στην νήσο Χρυσή (πέρδικες και λαγούς). 

 
Με τη βοήθεια των θηραφυλάκων του Συλλόγου και μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε μεταφορά τροφής και νερού στην νήσο Χρυσή, έγινε παράλληλα καθαρισμός όλων των συλλεκτήρων βροχής, των ταμιευτήρων του νερού και των ποτίστρων. 
 
Τροφή μεταφέρθηκε σε διάφορα σημεία του νησιού μιας και λόγο των ανύπαρκτων φετινών βροχοπτώσεων δεν υπάρχει καθόλου νέα βλάστηση.

 
Ο Κυνηγητικός Σύλλογος Ιεράπετρας, ευχαριστεί τον πλοιοκτήτη κ. Θανάση Χηνόπουλο,  που με τη βοήθεια των πλοίων του, που έχει στη γραμμή Ιεράπετρα - Χρυσή, μεταφέρθηκε καλής ποιότητας νερό για τις ανάγκες της πανίδας που υπάρχει στη νήσο Χρυσή, μιας και το λιγοστό νερό που υπάρχει στα πηγάδια του νησιού είναι πλέον ακατάλληλο για τα ζώα και τον άνθρωπο.
 
 
neakriti.gr