Χρυσή: Καμία επίσημη ενημέρωση στη Διεύθυνση Δασών Λασιθίου για το ξεκίνημα της νέας σαιζόν

11:46 π.μ. - Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020
11:06 π.μ. - Παρ, 19/46/2020
Image: Χρυσή: Καμία επίσημη ενημέρωση στη Διεύθυνση Δασών Λασιθίου για το ξεκίνημα της νέας σαιζόν

Αναμένουμε οδηγίες δηλώνει στον Ηχώ 99,8 Δασάρχης Λασιθίου Εμμ. Συλλιγάρδος

Καμία επίσημη ενημέρωση δεν έχει η Διεύθυνση Δασών Λασιθίου στον απόηχο της επίσκεψης του Υπουργού Περιβάλλοντος Κ. Χατζηδάκη στη Χρυσή , προκειμένου να προχωρήσει σε οποιεσδήποτε ενέργειες για την προστασία του νησιού. Εν όψει μάλιστα και των ταξιδιών που αναμένεται να ξεκινήσουν τα ημερόπλοια προς το τέλος του μήνα.

Τα παραπάνω δηλώνει στον Ηχώ 99,8 ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δασών Λασιθίου κ. Μανώλης Συλιγάρδος προσθέτοντας ότι πέραν του ότι δεν τους έχουν δοθεί κάποιες οδηγίες δεν έχουν ενημέρωση ούτε για τα αποτελέσματα της διαβούλευσης και εάν έχουν παρθεί κάποιες συγκεκριμένες αποφάσεις. Ως προς την μελέτη του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας είναι στη θετική κατεύθυνση από τη μελέτη όμως απουσιάζει η θέση της Δασικής Υπηρεσίας Λασιθίου και οι προτάσεις και απόψεις της για το δασικό περιβάλλοντος.

Η παρουσία ανωτέρων υπηρεσιακών παραγόντων στις επαφές και συναντήσεις που έγιναν παρουσία Χατζηδάκη είναι σαφώς σημαντική ωστόσο όμως είναι επίσης σημαντική η παρουσία των κατά τόπους υπευθύνων των υπηρεσιών που γνωρίζουν από κοντά την κατάσταση και έχουν ασχοληθεί εκτεταμένο με το θέμα , σχολίασε ο κ. Συλιγάρδος.