Χρυσή: Συνάντηση των επικεφαλής με Χατζηδάκη πρότεινε η παράταξη Πανταζή στη σύσκεψη με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας

9:58 π.μ. - Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020
09:06 π.μ. - Πέμ, 04/58/2020
Image: Χρυσή: Συνάντηση των επικεφαλής με Χατζηδάκη πρότεινε η παράταξη Πανταζή στη σύσκεψη με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας

Πρέπει να ακουστούν όλες οι απόψεις για τη Χρυσή δηλώνει στον Ηχώ 99,8 ο Α. Πανταζής

Συνάντηση με επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων είχε χθες ο Δήμαρχος Ιεράπετρας εν όψει της επικείμενης επίσκεψης του Υπουργού Περιβάλλοντος στη νήσο Χρυσή την ερχόμενη Τρίτη και την σύσκεψη στο Ηράκλειο την Τετάρτη. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι επικεφαλής Αντώνης Πετράς, Αργύρης Πανταζής, Θανάσης Χηνόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Προϊστάκης με την παράταξη του κ. Πετρά καθώς και η Γενική Γραμματέας του Δημάρχου.

Για τα αποτελέσματα της συνάντησης μίλησε στον Ηχώ 99,8 ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα» κ. Αργύρης Πανταζής. Όπως είπε αυτό που προτάθηκε από πλευράς τους ως παράταξη ήταν να συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο πριν την κάθοδο του Υπουργού. Εάν δεν γίνει δημοτικό συμβούλιο θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση με τον Υπουργό στην οποία θα συμμετέχουν οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δήμου Ιεράπετρας με σκοπό να ακουστούν όλες οι απόψεις.

Ο δήμος Ιεράπετρας δεν θα πρέπει να περιμένει τον Υπουργό να έρθει να ανακοινώσει τι θα γίνει στο νησί. Εξάλλου είναι πλέον γνωστό τι θέλει το Υπουργείο. Ο Δήμαρχος εκπροσωπεί τον δήμο εκπροσωπεί όμως και τη δημοτική του παράταξη . Ωστόσο πρέπει να ακουστούν όλες οι απόψεις. Και με τις θέσεις αυτές ο Δήμαρχος να πάει στη συνάντηση. ανέφερε ο κ. Πανταζής. Τελικά αυτό που αποφασίστηκε είναι να γίνει μια προσπάθεια από τον Δήμαρχο ώστε να γίνει μια συνάντηση με τον Υπουργό και τους επικεφαλής των παρατάξεων. Σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτό να γίνει δημοτικό συμβούλιο ώστε να υπάρξει ενημέρωση για τα αποτελέσματα της επίσκεψης του Υπουργού.