Υπό κατάληψη το 3ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας - Για κρυφές κάμερες σε τουαλέτες κάνουν λόγο τα παιδιά

10:46 π.μ. - Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022
10:10 π.μ. - Δευ, 03/46/2022
Image: Υπό  κατάληψη το 3ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας - Για κρυφές κάμερες σε  τουαλέτες  κάνουν λόγο τα παιδιά

Τι απαντά ο Διευθυντής του σχολείου Χ. Ψαρουδάκης

Σε κατάληψη προχώρησαν σήμερα μαθητές του 3 Γυμνασίου Ιεράπετρας  οι οποίοι μεταξύ άλλων κάνουν λόγο για κάμερες μέσα στις τουαλέτες.

Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Χ. Ψαρουδάκη μίλησε στον Ηχώ 99,8 αποκλείοντας ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς όπως τόνισε οι τουαλέτες είναι κλειστές για να αποφεύγονται οι άσκοπες επισκέψεις στον συγκεκριμένο χώρο αλλά και για την αποφυγή ζημιών κάτι που έχει συμβεί στο παρελθόν. Βέβαια εάν κάποιο παιδί θέλει να πάει στην τουαλέτα ζητά από το γραφείο το κλειδί. Κλειδί έχει ο ίδιος και η καθαρίστρια και όταν ρωτήθηκαν τα παιδιά γιατί μιλούν για κάμερες, δεν έδωσαν κάποια απάντηση, είπε ο κ. Διευθυντής.  

Πρόσθεσε ότι άλλα αιτήματα των παιδιών ήταν η έλλειψη καθηγητών κάτι που όπως είπε ο κ. Διευθυντής δεν ισχύει. Το μόνο έλλειμμα ήταν 6 ώρες αγγλικών που καλύφθηκαν σήμερα με αναπληρωτή καθηγητή. Τα παιδιά μιλούν για χαλασμένα καλοριφέρ που επίσης δεν ισχύει γιατί έχουν επιδιορθωθεί. Ακόμη, για έλλειψη ράμπας για ΑμεΑ η οποία υπάρχει από την είσοδο στο ΕΠΑΛ.

Τα παιδιά κάνουν ακόμη λόγο για σοβάδες που πέφτουν στις αίθουσες αλλά στις αίθουσες υπάρχει μπετόν και σε κάθε περίπτωση οι όποιες επιδιορθώσεις έπρεπε να γίνουν, έγιναν σε συνεργασία με τη σχολική επιτροπή του δήμου. Επιπλέον μιλούν για απάνθρωπη συμπεριφορά καθηγητών χωρίς όμως να απαντούν κάτι συγκεκριμένο όταν ερωτήθηκαν, ανέφερε ο κ. Διευθυντής.

Aκούστε εδώ τον κ. Διευθυντή και τι απαντά στα αιτήματα των παιδιών