Ζαχαρόπουλος: Γιατί δεν υπήρχε συμμετοχή στα rapid tests στο Στόμιο

10:07 π.μ. - Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021
10:04 π.μ. - Δευ, 19/07/2021
Image: Ζαχαρόπουλος: Γιατί δεν υπήρχε συμμετοχή στα rapid tests στο Στόμιο

Τι δήλωσε στον Ηχώ 99,8 ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ανατολής

Αρνητικά ήταν όλα τεστ που έγιναν την περασμένη Παρασκευή στο Στόμιο Ιεράπετρας και αυτό ήταν θετικό ωστόσο όμως σε μια επόμενη διαδικασία θα πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές ώστε να διευκολυνθούν ακόμη περισσότεροι πολίτες να προσέλθουν. Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Βασίλης Ζαχαρόπουλος μίλησε στον Ηχώ 99,8 ευχαριστώντας όλους όσοι βοήθησαν στη διαδικασία τονίζοντας ότι είναι αισιόδοξο που δεν προέκυψε κάποιο θετικό κρούσμα.

Ωστόσο όμως επεσήμανε ότι η ώρα που έγινε η όλη διαδικασία δεν ήταν και η πιο κατάλληλη γιατί εκείνες τις ώρες οι παραγωγοί και οι εργάτες είναι στα χωράφια τους και δεν μπορούσαν να αφήσουν τις δουλειές τους. Παρόλα αυτά το κινητό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έμεινε περισσότερη ώρα από την προγραμματισμένη για να εξυπηρετήσει όσους προσήλθαν. Επιπλέον η ημέρα Πέμπτη που επιλέχθηκε δεν ήταν και η πιο κατάλληλη γιατί είναι ημέρα με μεγάλο φόρτο εργασίας για τα γραφεία μεταφορών, τα συσκευαστήρια, εμπορικά, δημοπρατήρια, κλπ καθώς είναι η μέρα που φεύγουν τα περισσότερα προϊόντα για τις μεγάλες αγορές.

Σε επόμενη διενέργεια τεστ θα πρέπει να γίνει ένας καλύτερος προγραμματισμός έτσι ώστε να υπάρξει μέριμνα προκειμένου αντικειμενικές δυσκολίες όπως είναι ημέρα που θα επιλεγεί ή ακόμα και ο χώρος που θα γίνονται τα τεστ να αλλάξουν, σε συνεργασία πάντα με τους αρμόδιους ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους πολίτες να κάνουν το τεστ, τόνισε ο κ. Ζαχαρόπουλος. 

φωτογραφία αρχείου