Ζητά την παραίτηση της Ρουμελιωτάκη για την κοπή του δέντρου στο 2ο Δημοτικό

1:49 μ.μ. - Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020
01:09 μ.μ. - Τρί, 29/49/2020
Image: Ζητά την παραίτηση της Ρουμελιωτάκη για την κοπή του δέντρου στο 2ο Δημοτικό

Αναλυτικά η επιστολή του Μιχάλη Λιαπάκη, μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Ιεράπετρας με την παράταξη Μαζί αλλάζουμε την Ιεράπετρα

Κατ’ αρχάς, με αυτή την επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω τον επικεφαλής της παράταξης μου κύριο Αργύρη Πανταζή για την στήριξη στο πρόσωπο μου καθώς με την παρέμβαση του και τα επιχειρήματα που κατέθεσε με κάλυψε πλήρως.

Η κυρία Ρουμελιωτακη ανέφερε κάτι στο οποίο ήθελα να σταθώ και θεωρώ ότι εκφράζει την άποψη του συνόλου της δημοτικής αρχής μιας και ο κος Δήμαρχος αναφέρει «ότι κάνουν το κάνουν σαν ομάδα»! Ανέφερε λοιπόν η κα αντιδήμαρχος ότι θα παραιτηθεί εφόσον και αν το ζητήσουν εκείνοι που την ψήφισαν και την τοποθέτησαν σε αυτή τη θέση. Αγαπητή κα Ρουμελιωτακη, πρέπει εσείς και οι συνεργάτες σας επιτέλους να συνειδητοποιήσετε ότι η θέση η οποία κατέχετε στον δήμο και οι υπηρεσίες τις οποίες παρέχετε δεν αφορούν ΜΙΑ ΜΟΝΟ συγκεκριμένη μερίδα δημοτών. Ο δήμος δεν είναι το σπίτι σας ούτε θα τον κάνετε τσιφλίκι σας ώστε να εξυπηρετείτε όποιον θέλετε και πάντα με γνώμονα το συμφέρον μόνο εκείνων που σας στήριξαν.

Δυστυχώς για εσάς -και για εμάς- πληρώνεστε από τα λεφτά όλων των φορολογουμένων συνδημοτών μας και όχι μόνο από εκείνους που επέλεξαν να τους εκπροσωπείτε. Επειδή λοιπόν είστε ιδιαίτερα προκλητική προσπαθώντας να με μειωσετε (που σημειωτέον, στο πρόσωπο μου μειώνετε και μια μερίδα πολιτών, αυτών που με τίμησαν με την ψήφο τους) ζητάω για δεύτερη φορά την παραίτηση σας για τους παρακάτω λόγους:

Α) για την κοροϊδία - δικαστήριο που στησατε εσείς προσωπικά στην σχολική επιτροπή α/θμιας εκπαίδευσης και αφορούσε τον σύλλογο γονέων του Κ. Χωριού.

Β) την ανυπόφορη κατάσταση που επικρατεί με τα σκουπίδια στον καθαρότερο δήμο της Ελλάδας ( το είπε ο δήμαρχος).

Γ ) την παράνομη παραχώρηση χώρου ευθύνης σας σε ιδιωτική εταιρεία. (να θυμίσω ότι για το θέμα αυτό έχει γίνει προσφυγή στον εισαγγελέα).

Δ) την καταστροφή του δημοτικού αυτοκινήτου στην Ανατολή αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη και ΔΕΝ παραιτηθήκατε.

Ε) την προσωπική σας πολιτική απόφαση για την κοπή του δέντρου στο 2ο δημοτικό.

Ζ) Για την προσπάθεια σας να μην υπάρχουν διαφορετικές απόψεις από τις δικές σας!

Η) Τον σοβαρό τραυματισμό υπαλλήλου της καθαριότητας σε χώρο αποκλειστική σας ευθύνης

Θ) Την αδυναμία σας μέχρι σήμερα να διαχειριστείτε τα απόβλητα των θερμοκηπιακων καλλιεργειών ( ναύλον, φυτικά, πλαστικά και φελιζολ) και την επιπλέον οικονομική επιβάρυνση των παραγωγών.

Ι) Την καθυστέρηση εφαρμογής του τοπικού σχεδίου διαχείρισης αποβλήτων και την δημιουργία πράσινων σημείων

Και μόνο για λόγους ευθιξίας με τόσες στοιχειοθετημένες κατηγορίες θα έπρεπε ήδη να το έχετε πράξει αρκετό καιρό πριν!

Σημ: Ασχολούμαι με τα κοινά όχι για την αυτοπροβολή αλλά για να βοηθήσω όσο μπορώ τον τόπο μου! Δεν ανέχομαι από κανέναν να υποτιμά την νοημοσύνη την δική μου και των συμπολιτών μου που σκοπό έχουν να βοηθήσουν τον τόπο τους.