Ζητάμε άμεση αξιολόγηση των προτάσεων των έργων του Δήμου Ιεράπετρας από την Περιφέρεια

7:20 π.μ. - Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2021
07:06 π.μ. - Τετ, 02/20/2021
Image: Ζητάμε άμεση αξιολόγηση των προτάσεων των έργων του Δήμου Ιεράπετρας από την Περιφέρεια

Κατ΄ ιδίαν συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, κατά την επίσκεψή του στην Περιφέρεια

Στην ατζέντα της συζήτησης τέθηκαν ο ΒΟΑΚ, ο Βιολογικός του Μακρύ Γιαλού, η πορεία των χρηματοδοτήσεων των έργων των Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων που αφορούν την Γρα Λυγιά, το Στόμιο και τις οδούς Ολυμπιονικών και Λαμπράκη, καθώς επίσης και η εξέταση των επιπλέον προτάσεων που έχει καταθέσει ο Δήμος Ιεράπετρας (Σπίτι του Πατριάρχη Μελετίου Μεταξάκη, ο δρόμος από την Ρίζα έως το Καρύδι, το Skate park και τα γήπεδα τένις στον Κουτσουρά και στην Ιεράπετρα).

Ακολούθως, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας σημείωσε τα εξής: «Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, μαζί με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, εργαζόμαστε αδιάκοπα, συντονισμένα και προγραμματισμένα κατορθώνοντας να καταθέσουμε ένα εύρος από ολοκληρωμένες προτάσεις για έργα προς ένταξη σε χρηματοδοτικά προγράμματα της Περιφέρειας.

Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας που έχουμε με την Περιφέρεια, ενημέρωσα διεξοδικά τον κ. Αρναουτάκη για τα ανωτέρω και αναμένουμε την άμεση αξιολόγηση και ανταπόκριση στα αιτήματά μας, προκειμένου να προχωρήσουμε στην τάχιστη δημοπράτηση και υλοποίηση έργων που θα συμβάλλουν ακόμη περισσότερο στην αναπτυξιακή πορεία που ακολουθεί ο Δήμος της Ιεράπετρας».