Ζητείται ευαισθησία για συμπολίτη μας που έχει κάνει σπίτι του ένα αυτοκίνητο στην Ιεράπετρα

12:05 μ.μ. - Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021
12:04 μ.μ. - Πέμ, 22/05/2021
Image: Ζητείται ευαισθησία για συμπολίτη μας που έχει κάνει σπίτι του ένα αυτοκίνητο στην Ιεράπετρα

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Ο Ηχώ 99,8 και το hxonews.gr ανταποκρινόμενοι σε αίτημα συμπολίτισσάς μας για να στηρίξουμε συμπολίτη μας ο οποίος ζει στο αυτοκίνητο του καλεί όποιον επιθυμεί να βοηθήσει ώστε ο άνθρωπος αυτός να μπορέσει να ζήσει κάτω από ανθρώπινες συνθήκες. Όπως μας μετέφερε η φίλη ακροάτρια υπάρχει ένας συντοπίτης μας, ο οποίος ζει στο αυτοκίνητο του. Μια κοπέλα θα του παραχωρήσει ένα πολύ μικρό χώρο να μείνει. Ο ίδιος δεν μπορεί να εργαστεί λόγω σοβαρού ατυχήματος, που του έχει αφήσει μόνιμες βλάβες σε χέρι και πόδι. Καλεί όσους μπορούν να βοηθήσουν αυτόν τον άνθρωπο, μέχρι να φτάσει τα 67 και να πάρει την σύνταξη του. Ότι μπορεί ο καθένας μας, είτε χρήματα, είτε ψώνια από σούπερ μάρκετ. Φαγητό προς το παρόν του προσφέρεται , καθώς δεν έχει κουζίνα. Εάν υπάρχει δυνατότητα κάποιος να προσφέρει κουζίνα, η προσφορά είναι ευπρόσδεκτη. Το όνομα του θα είναι στην διάθεση σας, όταν κάνετε την προσφορά σας, αναφέρει η ίδια.

Να σημειωθεί ότι ήδη υπάρχει ανταπόκριση από πολίτες που επικοινώνησαν με τον Ηχώ 99,8 και θέλουν να βοηθήσουν και αυτό είναι συγκινητικό . Όσοι θέλετε να στηρίξετε την προσπάθεια μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Ηχώ 99,8 στο τηλ 28420 27288.

Καλημέρα σας! Λυπάμαι πολύ που εμείς οι Έλληνες έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο! Είναι ένας συντοπίτης μας, ο οποίος ζει...

Δημοσιεύτηκε από Despina Platanaki στις Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021

φωτογραφία αρχείου