«Βροχή» οι παραιτήσεις στο Δ.Σ. του Γηροκομείου Ιεράπετρας

12:27 μ.μ. - Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020
12:11 μ.μ. - Δευ, 09/27/2020
Image: «Βροχή» οι παραιτήσεις στο Δ.Σ. του Γηροκομείου Ιεράπετρας

Μετά τον Ν. Δασκαλάκη και την Όλγα Σπηλιαρώτη παραιτήθηκε η Μαίρη Κωστοπούλου

Εξακολουθούν να παραμένουν ραγδαίες οι εξελίξει στο Γηροκομείο Ιεράπετρας με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Τρίτης Ηλικίας να παραιτούνται το ένα μετά το άλλο.

Μετά τον κ. Ν. Δασκαλάκη και την κα. Ολγα Σπηλιαρώτη παραιτήθηκε με επιστολή της και η κα Μαίρη Κωστοπούλου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην επιστολή της

«Σας γνωστοποιώ ότι από σήμερα Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020 παραιτούμαι από μέλος του σωματείου φίλων τρίτης ηλικίας Ιεράπετρας. Θεωρών ότι δε δύναμαι να παρέχω καμία βοήθεια σε ένα περιβάλλον που δεν υπηρετεί πλέον τους σκοπούς ίδρυσής του. Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που είχαν ως αποτέλεσμα να αρρωστήσω ψυχολογικά και σωματικά από την πίεση που μου ασκήθηκε , δεν μου επιτρέπει η αξιοπρέπειά μου να συνεχίζω να παλεύω όταν οι αποφάσεις είναι ήδη προγεγραμμένες. Παρακαλώ να γραφτεί στα πρακτικά η παραίτησή μου.

Με εκτίμηση Κωστοπούλου Μαίρη».

Αυτό σημαίνει ότι στο συμβούλιο παραμένουν μέχρι στιγμής οι Νίκος Μιαούλης πρόεδρος, Κ. Γιακουμάκης. Μ. Παπαδοπετράκης και Γ. Ραπάνης ενώ τα κενά που μένουν μετά τις παραιτήσεις δεν μπορούν να αντικατασταθούν από τα αναπληρωματικά καθώς ήδη έχουν εξαντληθεί από προηγούμενες παραιτήσεις.