«Έχουσιν γνώσιν οι φύλακες»... «Κύριε» Βλασσάκη!!!

8:40 π.μ. - Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022
08:02 π.μ. - Δευ, 28/40/2022
Image: «Έχουσιν γνώσιν οι φύλακες»... «Κύριε» Βλασσάκη!!!

Η απάντηση της Μαρίας Μαρκάκη στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Δ. Βλασσάκης στον Ηχώ 99,8

"Έχουσιν γνώσιν οι φύλακες!!!"

"Κύριε" Βλασάκη!!!

Με ευτράπελη πραγματικά διάθεση παρακολουθώ τις τραγελαφικές τοποθετήσεις σας στα Μ.Μ.Ε. καθώς και τα μεγαλόστομα και πομπώδη δημοσιεύματα σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πραγματικά δεν είχα καμία διάθεση να σας απαντήσω επειδή ο διάλογος μαζί σας μόνο στείρος και άνευ ουσίας αποβαίνει, αλλά το θεώρησα αναγκαίο προκειμένου να τοποθετήσω για τελευταία φορά κάποια πράγματα στη σωστή βάση.

Βαρύγδουπες δηλώσεις περί Δημοκρατικών Διαδικασιών και νομιμότητας στις τελευταίες εκλογές του Συλλ.Εργ Γ.Ν.ΚΥ. Ι.

Και ταυτοχρόνως με τρόπο εντελώς οξύμωρο αυτοαναιρείτε αυτά που με στόμφο υποστηρίζετε, παραδεχόμενος ανοιχτά ότι έντεχνα, στοχευμένα, και υστερόβουλα συγκροτήσατε με απόλυτα αδιαφανή τρόπο παραταξιακό ψηφοδέλτιο αποκλειστικά και μόνο με σκοπό να αποκλείσετε έναν εργαζόμενο.

Δηλαδή ΕΜΕΝΑ!!!

Αλήθεια "κύριε" Βλασσάκη.

-Από που σας εκχωρήθηκε το δικαίωμα και οι αρμοδιότητες να αποφασίζετε <<Ελέω Θεώ>> για το ποιος θα συμμετέχει στη δικαίωμα του εκλέγεσθε και από πότε καθιστάτε τον εαυτό σας ρυθμιστή των διαδικασιών???

-Μήπως το ποιος ψηφίζεται και ποιος καταψηφίζεται τα αποφασίζει ένα σώμα πολυδύναμο το εκλογικό και όχι οποιαδήποτε συμπλεγματική προσωπικότητα με υπερφίαλο στείρο εγωκεντρισμό<< κατά το δοκούν>>???

Επίσης όσον αφορά τις άστοχες παρατηρήσεις σας για τα δικά μου γραφόμενα ότι κατά την γνώμη σας για την κατανόηση τους απαιτείται γραμματικός και συντακτικός έλεγχος, μάλλον πρέπει να μελετήσετε ο ίδιος περισσότερο προκειμένου να καλύψετε τα καινά και τις ελλείψεις σας στην ελληνική γλώσσα.

Επίσης θεωρώ ότι είναι προτιμότερο να εστιάσετε στο <<ρετουσάρισμα>> των προσωπικών σας τοποθετήσεων προφορικών και γραπτών και αφήστε το φιλολογικό έλεγχο των αναρτήσεων μου για τους ειδικούς!!!

Γνωρίζω βέβαια ότι ο σφετερισμός ρόλων και αρμοδιοτήτων συγκαταλέγεται στις έξεις σας αλλά σε ότι με αφορά απλά σας το απαγορεύω!!!

Το γεγονός ότι αιτήθηκα διαγραφή από το Συλλ.Εργ εσείς και κάποιοι όμοιοι σας ευθύνεστε αποκλειστικά.

Βεβαίως αυτό δεν σημαίνει ότι παραιτούμαι από τα δρώμενα και τα τεκταινόμενα του Νοσοκομείου της πόλης μου.

Εδώ θα σας στενοχωρήσω!!!

Η Ιεράπετρα αποτελεί τη γενέτειρα μου και το Νοσοκομείο μας δεν είναι απλά τόπος εργασίας για μένα (όπως για εσάς που ζείτε και κατοικείτε στον Άγιο Νικόλαο και μεταβαίνετε καθημερινά απλά για να εργαστείτε) αλλά αναπόσπαστο κύτταρο της κοινωνίας μας και πρωταρχικός σκοπός μου είναι η διατήρηση η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη

Αφιππεύστε λοιπόν από τον κάλαμο που ιππεύετε και περιορίστε τα μανιφέστα και τις δημοσιεύσεις επειδή ο διχασμός, η πόλωση και εν κατακλείδι η κατάντια στην όποια έχετε φέρει το νοσοκομείο και τους εργαζόμενους είναι προϊόν των δικών σας μεθοδεύσεων και των ολίγων ομοίων σας.

Το μόνο που με στεναχωρεί πραγματικά είναι οι λίγοι ανυποψίαστοι που έχουν εμπλακεί στο <<παρεάκι σας>>.

Ελπίζω και εύχομαι όταν συνειδητοποιήσουν την πραγματικότητα να μην είναι πολύ αργά..

Και αν φαντάζεσθε ότι με εκτοπίσατε ένα έχω να σας πω.

-Πλανάστε πλάνη οικτρά!!!

Δυστυχώς για εσάς, τόσο το φυσικό όσο και το υπηρεσιακό σας ανάστημα είναι πολύ μικρό και λίγο για να το προτάξετε απέναντι μου.

Ήρεμα λοιπόν!!! ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ

Μαρία Γ.Μαρκάκη