«Ιεράπετρα Νέα Πορεία»: Απάντηση στους ισχυρισμούς του πρώην αντιδημάρχου Ν. Παπαδάκη για τους λόγους της Παραίτησής του

10:35 π.μ. - Τρίτη, 1 Αυγούστου 2023
10:08 π.μ. - Τρί, 01/35/2023
Image: «Ιεράπετρα Νέα Πορεία»: Απάντηση στους ισχυρισμούς του πρώην αντιδημάρχου Ν. Παπαδάκη για τους λόγους της Παραίτησής του

Δείτε περισσότερα :

Ως Δημοτική Παράταξη «Ιεράπετρα Νέα Πορεία» θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την έως τώρα συνεργασία το μέχρι πρότινος μέλος μας, δημοτικό σύμβουλο, κ. Νεκτάριο Παπαδάκη. Ο κος Παπαδάκης, αν και τα τελευταία δύο χρόνια,  διατελούσε με απόφαση του Δημάρχου, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη, Αντιδήμαρχος του Πρωτογενούς Τομέα, Αγροτικής Οδοποιίας και Πολιτικής Προστασίας, Πρόεδρος της Επιτροπής Αγροτικών Θεμάτων του Δήμου της Ιεράπετρας, αλλά και έπειτα από πρόταση πάλι του Δημάρχου και μέλος της Επιτροπής Αγροτικών Υποθέσεων της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας), δίχως ουδέποτε να διαφοροποιηθεί από τη διαμόρφωση της πολιτικής μας, 2 μήνες πριν τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές και 1 μήνα πριν την κατάθεση των ψηφοδελτίων υπέβαλε την παραίτησή του και την ανεξαρτητοποίησή του. Πιθανόν, αν οι εκλογές ήταν σε μεταγενέστερο χρονικό διάστημα να μην είχε αποχωρήσει από την ομάδα αλλά να ταυτιζόταν πλήρως με όσα συλλογικά αποφασίζονταν, όπως έκανε μέχρι χθες.

Βέβαια, δικαίωμα του κ. Παπαδάκη, όπως και οποιουδήποτε άλλου, είναι να κάνει τις πολιτικές επιλογές του σύμφωνα με τα όσα πρεσβεύει και για τις οποίες θα κριθεί, όπως και άλλωστε όλοι μας, από όσους τον τίμησαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Είναι εντυπωσιακό, όμως, ότι στην ανάγκη του να δικαιολογήσει την πολιτικά ανερμάτιστη σκέψη του και να προκαλέσει αίσθηση η αποχώρησή του, ξαφνικά αφήνει αιχμές για τη λειτουργία της Δημοτικής Αρχής. Η κοινή γνώμη έχει ήδη αντιληφθεί τις στοχεύσεις του καθενός και έχει σχηματίσει άποψη.

Η Δημοτική Αρχή με υπευθυνότητα συνεχίζει την υλοποίηση του προγράμματος για το οποίο την επέλεξαν οι δημότες της Ιεράπετρας με ενότητα δράσης και αποφασιστικότητα.

Εμείς ευχόμαστε στον κ. Παπαδάκη καλή επιτυχία σε όποιον δρόμο επιλέξει να ακολουθήσει.

Η Δημοτική Παράταξη

Ιεράπετρα Νέα Πορεία