«Μαρία Λιουδάκη»: Ευχαριστήρια επιστολή για την εκλογική νίκη και αυτοδυναμία στις εκλογές

9:18 π.μ. - Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2024
09:03 π.μ. - Παρ, 08/18/2024
Image: «Μαρία Λιουδάκη»: Ευχαριστήρια επιστολή για την εκλογική νίκη και αυτοδυναμία στις εκλογές

Δείτε εδώ το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών και την Ελεγκτική Επιτροπή

Ως Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ιεράπετρας ευχαριστούμε θερμά όλες τις συναδέλφισσες/ους που συμμετείχαν μαζικά στις εκλογές του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ιεράπετρας «Μαρία Λιουδάκη». Επίσης, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες προς όλες τις συναδέλφισσες/ους, μόνιμους και αναπληρωτές, που μας εμπιστεύθηκαν, για ακόμα μια φορά, να τους εκπροσωπήσουμε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών και την Ελεγκτική Επιτροπή.

Οι εκπρόσωποι της Ενωτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών ΠΕ- Ελεύθερα ψηφοδέλτια στάθηκαν στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων και δεν γύρισαν την πλάτη στους συναδέλφους τους. Με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας, με καθαρές προτάσεις και τεκμηριωμένες θέσεις έχουμε διεκδικήσει με γνώμονα το συμφέρον των σχολειών της περιοχής μας. Με την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε παλεύουμε ενωμένοι από κάθε μετερίζι, δίπλα στο σχολείο και το συνάδελφο. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες του νομού Λασιθίου το αποδεικνύει και μας γεμίζει ευθύνη να συνεχίσουμε αταλάντευτοι.

Επιπλέον, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που με τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια της Ενωτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών αποτελούν την ψυχή και την καρδιά του αγώνα που δίνεται καθημερινά για το σχολείο μας. Τόσο σε συλλογικό όσο και ατομικό επίπεδο θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε τις αρχές της Ισονομίας, της Διαφάνειας και της Αξιοκρατίας με αγωνιστικότητα και σημείο αναφοράς τα εργασιακά δικαιώματα του Εκπαιδευτικού και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας. Οι συνάδελφοι της Ιεράπετρας σε όλες τις συλλογικές διαδικασίες τα τελευταία χρόνια έχουν δώσει το μήνυμα της απαγκίστρωσης από τις κομματικές παρατάξεις, τις ιδεοληψίες του παρελθόντος και το διαβρωμένο συνδικάτο. Στέλνουν μήνυμα ότι επιθυμούν να τους εκπροσωπούν αυτοί που τόσα χρόνια βρίσκονται δίπλα τους και όχι όσοι κατά καιρούς έχουν παίξει παιχνίδια στην πλάτη τους.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο !! Ευχαριστούμε όλες και όλους όσοι μας στήριξαν και μας στηρίζουν αναδεικνύοντας στην πρώτη θέση με ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ δίνοντάς μας τη χαρά και την ευθύνη να οδηγήσουμε τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών ΠΕ Ιεράπετρας «Μαρία Λιουδάκη» μπροστά προασπιζόμενοι τους συναδέλφους και τα Σχολεία μας. Με μεγαλύτερη ζέση θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να ανακτήσουμε την αξιοπιστία του συνδικαλιστικού κινήματος και να βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε συναδέλφισσα και συνάδελφο όποτε αυτό χρειαστεί.

hxonews
hxonews

Με την ίδια ζέση στις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύουμε αλλά και με τη μαχητικότητα που μας διακρίνει οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί μας αλλά και όλα τα μέλη και οι φίλοι της κίνησής μας ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, ενωμένοι στα κοινά μας προβλήματα, για ένα ουσιαστικό και πραγματικά ισχυρό δημόσιο σχολείο.

ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΓΩΝΑΣ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ