«Ο κόσμος Γύρω μας» - Η παράσταση του Β. Φραγκιαδάκη στα σχολεία της Ιεράπετρας (Βίντεο – φωτογραφίες)

11:41 π.μ. - Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023
11:02 π.μ. - Δευ, 13/41/2023
Image: «Ο κόσμος Γύρω μας»  - Η παράσταση του Β. Φραγκιαδάκη στα σχολεία της Ιεράπετρας  (Βίντεο – φωτογραφίες)

Η παράσταση παρουσιάστηκε από τον Βαγγέλη Φραγκιαδάκη σε εκατοντάδες δημοτικά σχολεία και γυμνάσια στην Ολλανδία και προβλήθηκε σαν τηλεοπτική σειρά, με τίτλο “Science Factory”, στην Ολλανδική Τηλεόραση για δύο χρόνια με μεγάλη επιτυχία

Μια ξεχωριστή μορφωτική και ψυχαγωγική παράσταση γύρω από τη φύση έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ιεράπετρας υπό την επιμέλεια του καθηγητή Μαθηματικών κ. Βαγγέλη Φραγκιαδάκη. Η παράσταση παρουσιάστηκε από τον Βαγγέλη Φραγκιαδάκη σε εκατοντάδες δημοτικά σχολεία και γυμνάσια στην Ολλανδία και προβλήθηκε σαν τηλεοπτική σειρά, με τίτλο “Science Factory”, στην Ολλανδική Τηλεόραση για δύο χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι που είναι προσαρμοσμένο στις αρχές του νερού, του αέρα, της θερμότητας της βαρύτητας κλπ ανακαλύπτουν τα μυστικά και τη μαγεία της φύσης. Ο κ. Βαγγέλη Φραγκιαδάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 για την παράσταση που είναι δωρεάν και είναι στη διάθεση των σχολείων ώστε όλο και περισσότεροι μαθητές να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Ακούστε εδώ τι δήλωσε ο κ. καθηγητής

Ο Βαγγέλης Φραγκιαδάκης, Διδάκτωρ Μαθηματικών, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μύρτου και υπό την αιγίδα του Δήμου Ιεράπετρας, παρουσιάζει μια ζωντανή μορφωτική και ψυχαγωγική παράσταση, «Ο κόσμος Γύρω μας», στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου μας.

Οι επισκέψεις στα σχολεία έχουν ήδη αρχίσει και ο ενθουσιασμός και το ενδιαφέρον των παιδιών είναι αρκετά μεγάλος!!! Οι παραστάσεις είναι δωρεάν και σκοπός μας είναι να επισκεφτούμε όλα τα σχολεία του δήμου!

hxonews

Η συναρπαστική αυτή παράσταση χρησιμοποιώντας απλά καθημερινά αντικείμενα απεικονίζει τους νόμους της φύσης και πώς αυτοί αποτελούν τη βάση του σύγχρονου κόσμου μας.

Οι θεαματικές επιδείξεις των αρχών του νερού, του αέρα, της θερμότητας της βαρύτητας της ατμοσφαιρικής πίεσης κλπ. είναι τόσο διασκεδαστικές όσο και εκπαιδευτικές, και με ένα κερί, ένα μπαλόνι, ένα ποτήρι νερό, ένα αυγό κλπ.; αποκαλύπτουν τα μυστικά και τη μαγεία της φύσης και προετοιμάζουν σήμερα τους επιστήμονες του αύριο!!!!

Η παράσταση καλλιεργεί την αγάπη του παιδιού για τη φύση, οξύνει την περιέργεια και την απορία στα παιδιά και υπενθυμίζει στους ενήλικες τις συναρπαστικές πτυχές του κόσμου στον οποίο ζούμε.

hxonews

Μέσα από το παιγνίδι, την διασκέδαση και την εμπειρία η παράσταση ενθαρρύνει τα παιδιά να εξερευνήσουν περαιτέρω τον φυσικό μας κόσμο με ανοιχτό πνεύμα και περιέργεια και να επιδιώξουν και να απολαύσουν τη μελέτη και την εξερεύνηση της επιστήμης, της τεχνολογίας, της μηχανικής και των μαθηματικών.

Η παράσταση παρουσιάστηκε από τον Βαγγέλη Φραγκιαδάκη σε εκατοντάδες δημοτικά σχολεία και γυμνάσια στην Ολλανδία και προβλήθηκε σαν τηλεοπτική σειρά, με τίτλο “Science Factory”, στην Ολλανδική Τηλεόραση για δύο χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας vaggelisfragiadakis@gmail.com ή τηλεφωνικώς στο τηλέφωνο: 690.673.5682.