«Παρέμβαση» Ρουβίκωνα στο σπίτι του Στέλιου Πέτσα μετά τη συγγνώμη

9:56 π.μ. - Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022
09:09 π.μ. - Πέμ, 15/56/2022
Image: «Παρέμβαση» Ρουβίκωνα στο σπίτι του Στέλιου Πέτσα μετά τη συγγνώμη

Η παρέμβαση ήρθε λίγη ώρα μετά τη δήλωσή του ότι η φράση του «όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει»

Παρέμβαση στο σπίτι του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης ο Ρουβίκωνας. Η παρέμβαση ήρθε λίγη ώρα μετά τη δήλωσή του ότι η φράση του «όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει» ήταν μια «ατυχής στιγμή» που όμως «η αποσπασματική προβολή της φράσης διαστρεβλώνει την αλήθεια».

Μέλη της οργάνωσης προσέγγισαν την κατοικία που βρίσκεται στην περιοχή της Σταμάτας λίγο μετά τις 23:30, έγραψαν συνθήματα στην περίφραξη με μαύρο σπρέι, πέταξαν φέιγ βολάν και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Άμεσα υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας, με τις αρχές να προχωρούν σε τρεις προσαγωγές ύποπτων ατόμων, όμως όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Λίγη ώρα μετά το συμβάν ο Ρουβίκωνας προχώρησε σε ανάληψη ευθύνης για την ενέργεια, με ανάρτησή στην ιστοσελίδα του. Στο κείμενο υπάρχουν αναφορές σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη συνέντευξη του και σε δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού για τις αυξήσεις στο φυσικό αέριο.

«Η αποψινή φασιστική επίθεση στο σπίτι μου-την ώρα που βρίσκονταν μέσα η ανήλικη κόρη μου-ας προβληματίσει όσους καλλιεργούν το μίσος. Ο βανδαλισμός & η τρομοκράτηση δεν είναι πολιτική. Πρέπει να ενισχύσουμε το θεσμικό πλαίσιο που προστατεύει τη δημοκρατία μας από τέτοιες επιθέσεις», ανέφερε σε ανάρτηση του στο Twitter, το βράδυ της Τετάρτης, ο Στέλιος Πέτσας.

tvxs.gr