«Σαρώνουν» τον Μυλοπόταμο δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. για φυτείες κάνναβης

1:50 μ.μ. - Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020
01:06 μ.μ. - Τετ, 24/50/2020
Image: «Σαρώνουν» τον Μυλοπόταμο δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. για φυτείες κάνναβης

Το ελικόπτερο εντόπισε εκατοντάδες χασισόδενδρα

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τα ξημερώματα μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στον πεδινό και ορεινό Μυλοπόταμο στο Ρέθυμνο, στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό φυτειών κάνναβης.

Στις έρευνες -πέρα από τις επίγειες δυνάμεις σύσσωμης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου- συμμετέχει για πρώτη φορά το φετινό καλοκαίρι και το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι το ελικόπτερο έχει εντοπίσει σε δύσβατες -και μη- περιοχές του Μυλοποτάμου, αρκετές φυτείες κάνναβης, ενώ έχουν ήδη εκριζωθεί περίπου 500 χασισόδενδρα.

Οι επίγειες δυνάμεις φέρεται επίσης να έχουν εντοπίσει και περισυλλέξει μέσα από τους χώρους των φυτειών, διάφορα αντικείμενα που χρησιμοποιούν οι χασισοκαλλιεργητές, ενώ μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει αναφερθεί εντοπισμός και σύλληψη κάποιου ύποπτου ατόμου.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι οι εναέριες δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείεται, πέρα από την πρώην επαρχία Μυλοποτάμου, να ερευνήσουν και άλλες περιοχές του νομού μέχρις ότου να ολοκληρωθεί η σημερινή επιχείρηση.

neakriti.gr