«Στα καλά του καθισμένου 2,5»: Την Κυριακή η θεατρική παράσταση από τον Σύλλογο Α.με.Α Ιεράπετρας «Γεώργιος Σουργιαδάκης»

11:36 π.μ. - Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023
11:07 π.μ. - Παρ, 14/36/2023
Image: «Στα καλά του καθισμένου 2,5»: Την Κυριακή η  θεατρική παράσταση από τον Σύλλογο Α.με.Α Ιεράπετρας «Γεώργιος Σουργιαδάκης»

Είσοδος ελεύθερη

Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες «Γεώργιος Σουργιαδάκης» σας προσκαλεί την Κυριακή 16 Ιουλίου στις 21:30 στο αμφιθέατρο ΜΙΝΩΣ στη θεατρική παράσταση «ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΥ 2,5».

Ένα έργο που «παντρεύει» το χιούμορ με την αναπηρία καθώς αποδεικνύει με το πιο διασκεδαστικό τρόπο ότι αυτά τα δύο μπορούνε να πάνε μαζί και μάλιστα μπορούνε να μας οδηγήσουν σε κοινωνίες με λιγότερη ανισότητα και λιγότερα ταμπού.

Η θεατρική αυτή παράσταση υπόσχεται στο θεατή γέλια μέχρι δακρύων αλλά και δάκρυα συγκίνησης που θα κρύβουν μέσα τους μια υπόσχεση για αλλαγή προς κάτι καλύτερο. Το «κρυφό μυστικό» του έργου είναι οι μεγάλες δόσεις αισιοδοξίας, που στόχο έχουν να διαδοθούν και από τους αποδέκτες θεατές που με τη σειρά τους ελπίζουμε να γίνουν πομποί αυτής της αισιοδοξίας. Γιατί όπως μας λέει και ο συγγραφές του έργου «Όποιος χαμογελάει στα εύκολα είναι χαρούμενος. Όποιος χαμογελάει στα δύσκολα είναι δάσκαλος»

Θα υπάρξει κουμπαράς για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.