Με Onirama η φωταγώγηση του δέντρου στην Ιεράπετρα;

12:16 μ.μ. - Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019
12:12 μ.μ. - Πέμ, 05/16/2019
Image: Με Onirama η φωταγώγηση του δέντρου στην Ιεράπετρα;

Με ποιους άλλους καλλιτέχνες γίνονται συζητήσεις και τι ετοιμάζει η ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ εν όψει των εορτών – Η πρόεδρος Μαρία Σακαδάκη στον Ηχώ 99,8

Λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της ως πρόεδρος του νομικού προσώπου ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ Δήμου Ιεράπετρας η κα Μαρία Σακαδάκη βρέθηκε στο στούντιο του Ηχώ 99,8 δίνοντας το στίγμα του πως θα κινηθεί έτσι ώστε να ανταποκριθεί στις αρμοδιότητές της. Με έμφαση στο κοινωνικό κομμάτι και τις δομές παιδικούς σταθμούς, ΚΗΦΗ, ΚΑΠΗ, ΚΔΑΠ ΑμεΑ κ.α. αλλά και στον πολιτισμό δίνοντας αυτό το διάστημα προτεραιότητα στις προετοιμασίες για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Το χριστουγεννιάτικο χωριό με σπιτάκια στην πλατεία θα στηθεί και φέτος. Το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα γίνει στις 13 Δεκεμβρίου. Επίσης γίνονται επαφές με γνωστούς τραγουδιστές και συγκροτήματα για να πλαισιώσουν τη γιορτή όπως Διονύσης Σχοινάς, Στέλιος Ρόκκος, Stavento, Πάνος Μουζουράκης καθώς και Onirama που είναι και το πιο πιθανό. Όσο για τις λοιπές εκδηλώσεις γίνονται επαφές και υπάρχουν αιτήματα συμμετοχής από τοπικούς συλλόγους που θέλουν να ενταχθούν στον προγραμματισμό και όλα αυτά θα συζητηθούν στη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή. Ευχήθηκε τέλος υγεία, καλές γιορτές και κάλεσε τον κόσμο να συμμετέχει στις εκδηλώσεις.

Ακολουθεί συνέντευξη κας Σακαδάκη: