Άγριο έγκλημα στην Μυλωνογιάννη στα Χανιά

8:54 π.μ. - Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017
08:10 π.μ. - Πέμ, 05/54/2017
Image: Άγριο έγκλημα στην Μυλωνογιάννη στα Χανιά

Βίαιο επεισόδιο με έναν νεκρό εκτυλίχθηκε στο κέντρο των Χανίων, στην οδό Μυλωνογιάννη 108 λίγο πριν τις 7 το απόγευμα

Nεκρός έπεσε  ένας άνδρας ρουμανικής καταγωγής, 42 ετών μετά από καυγά με γείτονά του.

 
Ο άνδρας έφερε τραύμα στο κεφάλι, πιθανότατα από γεωργικό εργαλείο (τσάπα ή τσεκούρι) ενώ βρέθηκε δεμένος σε δέντρο με σχοινί από απλώστρα. Ο καυγάς φαίνεται πως ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή που είχε να κάνει με εργασίες στην πίσω αυλή σπιτιού την οποία μοιράζονταν.
 
Ο δράστης εξιστόρησε στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί, ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη. Πρόκειται για έναν επίσης Ρουμάνο πολίτη, 50-55 ετών που μένει χρόνια στο συγκεκριμένο σπίτι με την σύντροφό του και εργάζεται στην καθαριότητα του Δήμου Χανίων. Όπως υποστήριξε, ο λόγος που έδεσε τον γείτονά του στο δέντρο, ήταν να μην φύγει μέχρι να έρθει στο σημείο η αστυνομία.
 
Γείτονες περιγράφουν τον δράστη ως ένα ιδιαίτερα καλό και εργατικό άτομο, πρόθυμο να βοηθάει στη γειτονιά, εκτελώντας οικοδομικές και άλλες εργασίες. Αντίθετα γνωρίζουν ελάχιστα για το θύμα. Όπως λένε και στο παρελθόν είχαν δημιουργηθεί επεισόδια μεταξύ του ζευγαριού και του θύματος που έμενε σε κατοικία ακριβώς δίπλα για θέματα που είχαν να κάνουν με διατάραξη κοινής ησυχίας καθώς το θύμα μαζευόταν τα βράδια με φίλους κάνοντας φασαρία.

 
Μέσα στο σπίτι ήταν και η σύντροφος του δράστη, η οποία συνελήφθη.
 
Άνδρες του εγκληματολογικού βρέθηκαν στο σημείο μαζί με την Ασφάλεια και ο δρόμος είχε αποκλειστεί για 2 περίπου ώρες.
 
Νεκροψία – νεκροτομή που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του 42χρονου θα διενεργήσει αύριο ο ιατροδικαστής Κρήτης, Αντώνης Παπαδομανωλάκης.
 
Στο σημείο έφθασε ΕΚΑΒ, δυνάμεις της Αστυνομίας και άντρες του εγκληματολογικού.
 
 Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
 
Συνελήφθη σήμερα (09.05.2017) το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων 54χρονος υπήκοος Ρουμανίας, για ανθρωποκτονία σε βάρος 42χρονου ομοεθνή του.
 
Ειδικότερα, ο 54χρονος κατηγορείται ότι σήμερα το απόγευμα, στην αυλή της οικίας του, μετά από διαπληκτισμό με τον 42χρονο ομοεθνή του, προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του.
 
Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.
 
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.
 



Πηγή: zarpanews.gr