Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες των ενδοσχολικών εξετάσεων

9:33 π.μ. - Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018
09:04 π.μ. - Παρ, 27/33/2018
Image: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες των ενδοσχολικών εξετάσεων

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τις ημερομηνίες που θα διενεργηθούν οι ενδοσχολικές γραπτές απολυτήριες εξετάσεις στη Γ ́ τάξη του ημερήσιου γενικού λυκείου και στη Δ ́ τάξη του εσπερινού γενικού λυκείου

Τις ημερομηνίες που θα διενεργηθούν οι ενδοσχολικές γραπτές απολυτήριες εξετάσεις στη Γ ́ τάξη του ημερήσιου γενικού λυκείου και στη Δ ́ τάξη του εσπερινού γενικού λυκείου, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.
 
Ετσι, για την πρώτη εξεταστική φετινή περιόδο οι εξετάσεις θα γίνουν ως εξής:
 
Για τους/τις μαθητές/τριες που θα εξεταστούν μόνο στα μαθήματα της Ομάδας Α από την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 έως την Παρασκευή 1 Ιουνίου.
Οι εξετάσεις για τους/τις μαθητές/τριες που απουσίαζαν δικαιολογημένα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018.
 
Για τους/τις μαθητές/τριες που θα εξεταστούν σε όλα τα μαθήματα από την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 έως την Πέμπτη 7 Ιουνίου.
Οι εξετάσεις για τους/τις μαθητές/τριες που απουσίαζαν δικαιολογημένα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018.
 
Οι εξετάσεις της ειδικής εξεταστικής περιόδου διενεργούνται κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, εξαιρουμένων των ημερών διενέργειας των πανελλαδικών εξετάσεων από 8 Ιουνίου έως και 19 Ιουνίου και τα αποτελέσματα πρέπει να έχουν εκδοθεί μέχρι και την Τρίτη 26 Ιουνίου.
 
 
in.gr