«Ανάσα» για δανειολήπτρια

11:56 π.μ. - Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016
11:07 π.μ. - Πέμ, 14/56/2016
Image: «Ανάσα» για δανειολήπτρια

Στην Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, απευθύνθηκε δανειολήπτρια από την Ιεράπετρα

Στην Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, απευθύνθηκε δανειολήπτρια από την Ιεράπετρα χρεωμένη σε τρεις τράπεζες, με τέσσερις δανειακές συμβάσεις, συνολικού ποσού χρέωσης 45.277,28 ευρώ, για να προστατεύσει την περιουσία της από τα καταδιωκτικά μέτρα των τραπεζών, ρυθμίζοντας το χρέος της καθώς αδυνατούσε να εξυπηρετήσει τις δόσεις των δανείων της με την χρηματική ρευστότητα που διέθετε.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών πρόκειται για διαζευγμένη καταναλώτρια, μητέρα δύο ενηλίκων τέκνων , η οποία εργάζεται εποχιακά ως ξενοδοχοϋπάλληλος. Το μηνιαίο εισόδημα, που διαθέτει η δανειολήπτρια φθάνει στα 400 ευρώ/μήνα.
 
Το Ειρηνοδικείο της Ιεράπετρας δέχτηκε το αίτημα χορήγησης Προσωρινής Διαταγής, διατάσσει την αναστολή των καταδιωκτικών μέτρων κατά της οφειλέτριας, διατάσσει την διατήρηση  της πραγματικής και νομικής κατάστασης της κινητής και ακίνητης τη περιουσίας της δανειολήπτριας μέχρι την συζήτηση  της κυρία αίτησης, κατά την ορισθείσα μετ’ αναβολής δικάσιμο της 18-11-2016 και ορίζει μηνιαία καταβολή 100 ευρώ, συμμέτρως διανεμόμενο στις πιστωτικές απαιτήσεις, έως την εκδίκαση της κύριας αίτησης.