Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου επισκέφθηκε ο νέος Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών

1:11 μ.μ. - Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022
01:02 μ.μ. - Παρ, 11/11/2022
Image: Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου επισκέφθηκε ο νέος Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών

Εθιμοτυπικές επισκέψεις στον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Γουλιδάκη και τον Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου πραγματοποίησε ο νέος Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λασιθίου Κωνσταντίνος Γεροδήμος

Εθιμοτυπικές επισκέψεις στον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Γουλιδάκη και τον Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου πραγματοποίησε ο νέος Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λασιθίου Κωνσταντίνος Γεροδήμος, στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχει αυτή την περίοδο επ’ αφορμή της πρόσφατης ανάληψης των καθηκόντων του.

Την Τετάρτη, κ. Γεροδήμος βρέθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη του Νομού μαζί με τον Διοικητή της Π.Υ. Αγίου Νικολάου Κων/νο Χατζηδάκη, συζητώντας για διάφορα θέματα που άπτονται των υπηρεσιών πυρόσβεσης, Πολ. Προστασίας, κλπ.

Την Παρασκευή, βρέθηκε στο Δημαρχείο στο Τζερμιάδω, μαζί με τον Μιχάλη Ζαμπετάκη Μιχ. Προϊστάμενο του Πυροσβεστικού κλιμακίου της περιοχής και τον Πυροσβέστη Στέργιο Ατσαλάκη, α’ αντιπρόεδρο της Ένωσης Υπαλλήλων Περιφέρειας Κρήτης, με τη συζήτηση με το Δήμαρχο Γιάννη Στεφανάκη και τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Τζιράκη να περιλαμβάνει θέματα καλής λειτουργίας του κλιμακίου.

anatolh.com