Απόψε η τελετή λήξης του 2ου Φεστιβάλ Τουρισμού Ιεράπετρας με βραβεία , μουσική, χορό , εδέσματα

7:05 π.μ. - Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017
07:09 π.μ. - Τετ, 27/05/2017
Image: Απόψε η τελετή λήξης του 2ου Φεστιβάλ Τουρισμού Ιεράπετρας  με βραβεία , μουσική,  χορό , εδέσματα

11 βραβεία φιλίας σε μόνιμους επισκέπτες

Τις  τελευταίες λεπτομέρειες προετοιμασίας  για τη διοργάνωση της  εκδήλωσης που θα γίνει σήμερα στην Ιεράπετρα στο πλαίσιο της Παγκόσμιας ημέρας Τουρισμού , παράλληλα με το πρόγραμμα και το τι αυτό θα συμπεριλαμβάνει , ανέλυσε μιλώντας στον Ηχώ fm 99,8 ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της επιτροπής τουρισμού Δήμου Ιεράπετρας κ. Αργύρης Πανταζής.  Η εκδήλωση εντάσσεται στο 2ο Φεστιβάλ Τουρισμού που ξεκίνησε στις 26 Αυγούστου και ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ  στην Ιεράπετρα αφού πρώτα ανάλογες δράσεις έγιναν στο Κουτσουνάρι , την Παχειά Άμμο, τον Μακρύ Γιαλό και το Μύρτο. Το πρόγραμμα περιλάμβανε και  ορειβατική διαδρομή στους πρόποδες του όρους Δίκτη και στο φαράγγι των γυπαετών καθώς και εικαστικές εκθέσεις.

Σε ότι αφορά την σημερινή τελετή λήξης ο κ. Πανταζής ανέφερε ότι θα δοθούν βραβεία φιλίας σε 11 μόνιμους επισκέπτες της Ιεράπετρας  οι οποίοι επιλέχθηκαν  με το κριτήριο της παλαιότητας της κράτησης.  Θα ακολουθήσει πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς  από τη σχολή χορού του Δήμου με τη συμμετοχή του συγκροτήματος του βιολάτορα  Βαγγέλη Βαρδάκη. Στη συνέχεια , σειρά θα πάρει το χορευτικό συγκρότημα του Δημήτρη Καπαράκη. 

Όσοι παραβρεθούν  στην  εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν νόστιμα εδέσματα που θα ετοιμάσουν τα ξενοδοχεία της περιοχής. 
Ο κ. Πανταζής θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν για την υλοποίηση του Φεστιβάλ καλώντας τον κόσμο να συμμετάσχει ενεργά .

Η εκδήλωση έχει ελεύθερη είσοδο και θα ξεκινήσει στις 20.00  έξω από το Φρούριο Καλέ.