Αυξάνονται οι τιμές του Netflix στην Ελλάδα - Δείτε τα πακέτα και τις νέες τιμές

11:26 π.μ. - Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019
11:06 π.μ. - Πέμ, 20/26/2019
Image: Αυξάνονται οι τιμές του Netflix στην Ελλάδα - Δείτε τα πακέτα και τις νέες τιμές

Είναι η πρώτη φορά που η παγκόσμια πλατφόρμα του Netflix αυξάνει τις τιμές στους Έλληνες συνδρομητές της

Αυξάνονται από σήμερα οι τιμές στο Netflix - Πώς διαμορφώνονται οι τιμές από δω και στο εξής. Είναι η πρώτη φορά που η παγκόσμια πλατφόρμα του Netflix αυξάνει τις τιμές στους Έλληνες συνδρομητές της.
 
Από σήμερα λοιπόν, 20 Ιουνίου, το Netflix προχωρά στην αύξηση των τιμών στην Ελλάδα οι οποίες αντανακλούν τις βελτιώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα με σκοπό την καλύτερη εμπειρία του χρήστη.
 
Αναλυτικά:
 
-Η τιμή του basic πακέτου δε θα αλλάξει, παραμένοντας στα 7,99 ευρώ. Το standard πακέτο θα αυξηθεί από 9,99 σε 10,99 και το premium πακέτο θα αυξηθεί σε 13,99 από 11,99.
 
Οι αλλαγές θα εφαρμοστούν στα υπάρχοντα εγγεγραμμένα μέλη εντός των επόμενων εβδομάδων και σε όλα τα νέα μέλη άμεσα. Τα υπάρχοντα μέλη θα ενημερωθούν με e-mail καθώς και μέσα από την εφαρμογή του Netflix πριν οι νέες τιμές εφαρμοστούν σε αυτούς.
 
Στα τρία παρεχόμενα προγράμματα παραμένουν ως έχουν οι επιλογές για τις οθόνες που μπορεί να έχει στη διάθεσή του ο χρήστης για ταυτόχρονη θέαση, κοινώς μία οθόνη για το Basic Streaming (SD), 2 οθόνες για το Standard Streaming (HD) και 4 για το Premium Streaming (HD+Ultra HD).
 
 
dikaiologitika.gr