Έγκλημα στη Χαλέπα: Εκτέλεσε τη σύντροφό του με 7 βολές και αυτοκτόνησε

2:35 μ.μ. - Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019
02:05 μ.μ. - Τετ, 22/35/2019
Image: Έγκλημα στη Χαλέπα: Εκτέλεσε τη σύντροφό του με 7 βολές και αυτοκτόνησε

Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Με διαδοχικούς πυροβολισμούς από κοντόκαννο πυροβόλο όπλο σκότωσε τη σύντροφό του σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο 47χρονος Χανιώτης στην περιοχή της Χαλέπας, πριν βάλει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη οι βολές έγιναν σε απόσταση άνω των 45 εκατοστών ενώ στη συνέχεια φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του στρέφοντας το όπλο στο κεφάλι του.
 
Σύμφωνα με τον κ.Μπελιβάνη «το θύμα έφερε δύο πλήξεις στον αριστερό βραχίονα , μια από αυτές δύναται να είναι από εξοστρακισμό , έφερε από μια πλήξη στα κάτω άκρα και 3-4 πλήξεις στην οπίθσια θωρακική χώρα (πλάτη) .Μια εξ αυτών εισχώρησε στο αριστερό ημιθωράκιο, έπληξε τον αριστερό πνεύμονα και συνέπεια αυτού ήταν η αιμορραγία και ο θάνατος».
 
Σε ότι αφορά στον φερόμενο δράστη ο κ.Μπελιβάνης τόνισε ότι «έφερε διαμπερές τραύμα με πύλη εισόδου τη δεξιά κροταφική χώρα και πύλη εξόδου την αριστερή κροταφική». Ο θάνατος προσδιορίζεται τα ξημερώματα της Τρίτης 21/5.
 
Η διπλή τραγωδία σημειώθηκε στο ισόγειο πολυκατοικίας στην περιοχή της Χαλέπας. Ο 47χρονος Χανιώτης πυροβόλησε και σκότωσε την 49χρονη σύντροφό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, ενώ στο σημείο έσπευσε η αστυνομία. 
 
Η κόρη εντόπισε τα άψυχα σώματα
 
Τραγικές φιγούρες τα δύο παιδιά τα οποία δεν μπορούν να πιστέψουν τι συνέβη ενώ δραματική πτυχή της υπόθεσης είναι ότι τα άψυχα σώματα εντόπισε η κόρη της 49χρονης. Άφωνοι από τη διπλή τραγωδία έμειναν οι κάτοικοι της γειτονιάς που δεν μπορούν πιστέψουν αυτό που συνέβη.
 
 
 
neakriti.gr