Εσπερίδα για την επόμενη μέρα μετά την κρίση στον κλάδο των θερμοκηπίων

11:49 π.μ. - Τρίτη, 29 Μαΐου 2018
11:05 π.μ. - Τρί, 29/49/2018
Image: Εσπερίδα για την επόμενη μέρα μετά την κρίση στον κλάδο των θερμοκηπίων

Ο Χρήστος Κατσάνος στον Ηχώ 99,8 για την εκδήλωση στην Ιεράπετρα

Εσπερίδα με θέμα «Προκλήσεις στον κλάδο των θερμοκηπίων. Μετά την κρίση τι»; θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουνίου στις 19.00  στην Ιεράπετρα. Ομιλητές θα είναι οι Κώστας Γιαγτζόγλου , Ηρακλής Χριστοδουλάκης, Χρήστος Κατσάνος , Ευάγγελος Δρίμτζιας.  
 
Ο κ. Κατσάνος μίλησε στον Ηχώ 99,8 λέγοντας οτι βρισκόμαστε σε μια περίοδο κρίσης και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι από τώρα ώστε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση όταν η κρίση θα περάσει έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε τα λιγότερα δυνατά προβλήματα. Από την πλευρά τους ως (ΙQ CROPS μέλος του The DKG Group ) , υπηρετώντας τον Κλάδο των Θερμοκηπίων για πάνω από 25 χρόνια, δεν θα μπορούσαν παρά να συνεργαστούν με επιχειρήσεις και ανθρώπους που αφουγκράζονται την επόμενη μέρα με αισιόδοξη αλλά και πιο τεχνική ματιά. Σε συνδιοργάνωση με τους ανθρώπους της Q-PLAN INTERNATIONAL και του Inno-4-Agrifood η εσπερίδα θα είναι μια  εκδήλωση προβληματισμού και κατάθεσης ιδεών για το μέλλον του Κλάδου βασισμένη στους τέσσερις παρακάτω βασικούς πυλώνες
 
• Ψηφιακή Συνεργασία
 
• Το προϊόν ως κρίκος στην αλυσίδα τροφίμου
 
• Καινοτομία και
 
• Branding.
 
Ο κ. Κατσάνος κάλεσε τον αγροτικό και όχι μόνο, κόσμο να παραβρεθεί επισημαίνοντας τη σημασία της προετοιμασίας στον κλάδο των θερμοκηπίων, για την επόμενη μέρα μετά την κρίση.
 
 
 
 
Ακούστε  εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Κατσάνος στον Ηχώ 99,8: