Φοιτητής στο Ηράκλειο ο πάτερ που «αποστόμωσε» τον Αμβρόσιο

10:22 π.μ. - Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018
10:07 π.μ. - Πέμ, 26/22/2018
Image: Φοιτητής στο Ηράκλειο ο πάτερ που «αποστόμωσε» τον Αμβρόσιο

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο νεαρός ιερέας πατήρ Νεόφυτος άσκησε κριτική και διαχώρισε τη θέση του από την τοποθέτηση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο νεαρός ιερέας πατήρ Νεόφυτος άσκησε κριτική και διαχώρισε τη θέση του από την τοποθέτηση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου, που προκάλεσε σάλο, ο οποίος υποστήριξε σε μακροσκελέστατο κείμενό του πως «ο άθεος πρωθυπουργός ΑλέξιοςΤσίπρας επισύρει την κατάρα του Θεού».
 
«Σεβόμαστε τους πάντες, ιδιαιτέρως δε τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, όμως σε έναν συγκεκριμένο υπερήλικα πρέπει κάποιος να του πει ένα... “σκάσε επιτέλους”, σταμάτα να πονάς και να σκανδαλίζεις τον ορθόδοξο και μη κόσμο, δε σου φταίει ο Χριστός και η Εκκλησία σε τίποτε, σταμάτησε να τους βάζεις μπροστά για να βγάζεις την κακία σου... Είμαστε παπάδες και τα λόγια μας πρέπει να είναι αμβροσία και νέκταρ στις ψυχές των ανθρώπων, όχι χολή και ξίδι», έγραψε χαρακτηριστικά ο πατήρ Νεόφυτος.
 
Με τη δήλωσή του, ο πατήρ Νεόφυτος έγινε γνωστός σε όλη την Ελλάδα. Αυτό που οι περισσότεροι δε γνωρίζουν είναι πως ο συγκεκριμένος ιερέας είναι δευτεροετής φοιτητής της Πατριαρχικής Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης στο Ηράκλειο της Κρήτης.
 
Σε κάθε περίπτωση, εμείς οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι είναι νέος, με πολύ θάρρος!
 
 
 
neakriti.gr