Φραγκούλης, Πρόεδρος Εργαζομένων ΟΤΑ: Επιτακτική ανάγκη η απεργία των εργαζομένων των ΟΤΑ

6:01 μ.μ. - Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015
06:01 μ.μ. - Δευ, 12/01/2015
Image: Φραγκούλης, Πρόεδρος Εργαζομένων ΟΤΑ: Επιτακτική ανάγκη η απεργία των εργαζομένων των ΟΤΑ

Οι εργαζόμενοι των δήμων συμμετέχουν στην απεργία της Πέμπτης 3/12, έτσι και οι εργαζόμενοι του δήμου Ιεράπετρας όπως μας είπε ο κ. Ανδρέας Φραγκούλης, πρόεδρος των εργαζομένων.

Βέβαια όπως μας ενημέρωσε δεν έχουνε ακριβή εικόνα για το αν θα απεργήσουν όλοι μιας και δεν είναι υποχρεωτικό αλλά κατά την άποψη του κ. Φραγκούλη είναι επιτακτική ανάγκη αυτή η απεργία και καλεί τους συναδέλφους του να συμμετέχουν. 
Επίσης ο κ. φραγκουλης ζήτησε την κατανόηση των γονιών των παιδικών σταθμών για την ταλαιπωρία.
 
Ακόμα στη συνέντευξή του ο κ. Φραγκούλης εξέφρασε την αντίδρασή του για κάποιες αποφάσεις της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α σχετικά με τους εργαζόμενους. Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο Δήμος «αποφασίζει για μας χωρίς εμάς».
 
Η απόφαση αυτή αφορά τη στήριξη του γηροκομείου με προσωπικό του δήμου. Στους εργαζόμενους που είναι στα προγράμματα “Βοήθεια Στο Σπίτι” και “ΚΗΦΙ” τους ζητήθηκε να πηγαίνουν και στο γηροκομείο. Το Γηροκομείο δεν είναι δομή του Δήμου όπως υποστηρίζει ο κ. Φραγκούλης επομένως και κατά τη γνώμη του η απόφαση είναι παράνομη. Ακόμα τόνισε ότι ακόμα και να δεχτούν οι εργαζόμενοι να πάνε στο γηροκομείο δεν έχουν καμία έγγραφη επιβεβαίωση ότι οτιδήποτε συμβεί αναλαμβάνει ο δήμος την ευθύνη.

Συνέντευξη