Fraport Greece: Μείωση κατά 50% των τελών στα αεροδρόμια τους χειμερινούς μήνες

7:49 μ.μ. - Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018
07:06 μ.μ. - Τετ, 13/49/2018
Image: Fraport Greece: Μείωση κατά 50% των τελών στα αεροδρόμια τους χειμερινούς μήνες

Τη μείωση κατά 50% των τελών τους χειμερινούς μήνες, από τον ερχόμενο χειμώνα, ανακοίνωσε η Fraport Greece για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που διαχειρίζεται

Στο πλαίσιο του επιχειρηματικού στόχου της για αύξηση της επιβατικής κίνησης, η εταιρεία αποφάσισε να εφαρμόσει πρόγραμμα κινήτρων, διάρκειας 2 ετών, αρχής γενομένης από τον χειμώνα του 2018 – 2019.
 
Το πρόγραμμα, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, στοχεύει στην υποστήριξη των αεροπορικών εταιρειών, ώστε να εισάγουν νέα, διεθνή δρομολόγια κατά τη χειμερινή περίοδο.
 
«Μολονότι η τιμολογιακή πολιτική αεροναυτιλιακών τελών που ισχύει, είναι ήδη ανταγωνιστική, η Fraport Greece δεσμεύεται να συμβάλλει έμπρακτα προς την κατεύθυνση της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου. Συγκεκριμένα, αποφάσισε να παράσχει εκπτώσεις στα αεροναυτιλιακά τέλη της τάξεως του 50%, διευρύνοντας με αυτόν τον τρόπο τις προοπτικές οικονομικής ανάπτυξης των 14 αεροδρομίων και ενδυναμώνοντας τις συνεργασίες με τις αεροπορικές εταιρείες» σημειώνεται στην ανακοίνωση.
 
Ο γενικός διευθυντής Εμπορικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Fraport Greece, Γιώργος Βήλος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι «το συγκεκριμένο κίνητρο θα βοηθήσει στην αύξηση της επιβατικής κίνησης κατά τους χειμερινούς μήνες και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου που αποτελεί το μεγαλύτερο ζητούμενο και πρόκληση τόσο για τις τοπικές κοινωνίες όσο και για εμάς».
 
«Kαταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διατηρηθεί και να τονωθεί η ανοδική τάση που καταγράφεται στα 14 αεροδρόμια, αποδεικνύοντας ότι πιστεύουμε στη δυναμική του ελληνικού τουριστικού προϊόντος», πρόσθεσε.
 
 
enikonomia.gr