Γιορτή για την Ιεράπετρα η διεξαγωγή του Final 4 κυπέλλου ανδρών στο Βόλεϊ

11:05 π.μ. - Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019
11:04 π.μ. - Τετ, 17/05/2019
Image: Γιορτή για την Ιεράπετρα η διεξαγωγή του Final 4 κυπέλλου ανδρών στο Βόλεϊ

Που και πως θα γίνει η παραλαβή προσκλήσεων

Λίγες ημέρες απομένουν για τη σημαντική αθλητική διοργάνωση που θα φιλοξενήσει η Ιεράπετρα στο κλειστό γήπεδο «Μάρκος Φωνιαδάκης». Πρόκειται για το final 4 κυπέλλου ανδρών στο Βόλεϊ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα την Παρασκευή θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί ως εξής:
 
Παρασκευή 19  Απριλίου
 
18.00: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός ΣΦΠ
 
20.30: Ηρακλής Πετ. 2015 -  ΑΟ Φοίνικας Σύρου
 
Σάββατο 20 Απριλίου
 
20.15 - ΤΕΛΙΚΟΣ

 
Μιλώντας στον Ηχώ 99,8 ο πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ κ. Μάνος Γεωργαλάκης ανέφερε πως είναι μεγάλο το εγχείρημα, μας τιμά που επιλέχθηκε η Ιεράπετρα για την διεξαγωγή του final4 , έχουμε τις προϋποθέσεις,  τις αθλητικές εγκαταστάσεις να φιλοξενήσουμε μια τόσο σημαντική διοργάνωση.

Έγιναν  επισκέψεις από τους αρμόδιους που ενέκριναν τους χώρους και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή  των αγώνων σε συνεργασία με εθελοντές , συλλόγους , φορείς και υπηρεσίες της Ιεράπετρας. Βασικός συντελεστής είναι και η συμβολή της ΓΕΙ καθώς στόχος είναι και η ανάδειξη του αθλήματος. Επιπλέον έγιναν απαραίτητες παρεμβάσεις στις κτιριακές υποδομές. Είναι μια μεγάλη γιορτή για την πόλη μας, τόνισε.

Πρόσθεσε ότι η είσοδος στον χώρο θα γίνεται με δωρεάν προσκλήσεις  όπως αποφασίστηκε σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου και τις αστυνομικές υπηρεσίες και τους διοικητές της Ιεράπετρας. Η χωρητικότητα είναι γύρω στα 1100 άτομα. Οι προσκλήσεις στο πλαίσιο των προεγγραφών έχουν εξαντληθεί υπάρχει όμως λίστα αναμονής για όσους ενδιαφέρονται σε περίπτωση που κάποιοι τελικά δεν προσέλθουν. Για την παραλαβή των προσκλήσεων έχει ορισθεί η ημέρα Παρασκευή 19 Απριλίου 2019.

Ο φίλαθλος που θα έχει κάνει την προεγγραφή του, θα παραλάβει την πρόσκληση από το ίδιο σημείο προεγγραφής τις ώρες 14:00 έως 17:00. Το ίδιο ισχύει και για τις προσκλήσεις του Σαββάτου, η παραλαβή θα γίνει από 16:00 έως 18:30. Τις ημέρες των αγώνων, στην είσοδο των φιλάθλων θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας, αφού η πρόσκληση θα είναι ονομαστική. Έτσι, ο φίλαθλος θα πρέπει να έχει μαζί του την Αστυνομική του Ταυτότητα και οι μαθητές ταυτότητα ή βεβαίωση του ΑΜΚΑ ή διαβατήριο.

Ακολουθεί συνέντευξη κ. Γεωργαλάκη: