Γνωριμία με το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΕΛΜΕΠΑ στον Άγιο Νικόλαο

1:33 μ.μ. - Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022
01:06 μ.μ. - Τετ, 22/33/2022
Image: Γνωριμία με το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΕΛΜΕΠΑ στον Άγιο Νικόλαο

Στα πλεονεκτήματα της φοίτησης το δωρεάν μεταπτυχιακό με τίτλο «Διοίκηση και Μεταψηφιακός Μετασχηματισμός» - Ο πρόεδρος Παναγιωτάκης Κων/νος μιλά στον Ηχώ 99,8

Οι πανελλήνιες εξετάσεις ολοκληρώθηκαν και ένα επόμενο βήμα για τους υποψήφιους φοιτητές είναι η επιλογή της σχολής που επιθυμούν να φοιτήσουν μιας και το επόμενο διάστημα θα κληθούν να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό.

Το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου με έδρα τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου Κρήτης αποτελεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση καθώς συνδυάζει ένα πρόγραμμα σπουδών βασισμένο σε γνωστικά αντικείμενα που καλύπτουν τις ανάγκες της αγοράς, διδάσκουν ειδικά καταρτισμένοι εκπαιδευτικοί και διαθέτει αξιόλογες υποδομές. Ο πρόεδρος του Τμήματος κ. Κων/νος Παναγιωτάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 αναλύοντας τα πλεονεκτήματα φοίτησης στο Τμήμα.

Το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου είναι δομημένο πάνω στις σημερινές ανάγκες της αγοράς και συνδυάζει σύγχρονα γνωστικά αντικείμενα διοίκησης, πληροφορικής, οικονομίας και μάρκετινγκ με κατευθύνσεις:

-Επιστήμη των Δεδομένων & Τεχνολογίες Πληροφορικής

-Διοίκηση Επιχειρήσεων & Οργανισμών

-Ψηφιακό Μάρκετινγκ και Επικοινωνία

Στο Τμήμα λειτουργούν τρία ερευνητικά εργαστήρια με επιστημονικά αντικείμενα συναφή με τις προαναφερόμενες τρεις κατευθύνσεις του Τμήματος.

Το Τμήμα έχει κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα και δίνεται η δυνατότητα αποφοίτους του Τμήματος να εγγράφονται στο Οικονομικό Επιμελητήριο. Έχει δε ένα από τα υψηλότερα ποσοστά απασχόλησης στην αγορά εργασίας (88%). Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του είναι το δωρεάν Μεταπτυχιακό με τίτλο «Διοίκηση και Μεταψηφιακός Μετασχηματισμός», η φοίτησή του διαρκεί 3 εξάμηνα και μπορούν να το παρακολουθήσουν απόφοιτοι του Τμήματος ή συναφών τμημάτων.