Η Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας στο συλλαλητήριο για την υγεία στο Ηράκλειο

9:45 π.μ. - Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023
09:10 π.μ. - Πέμ, 19/45/2023
Image: Η Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας στο συλλαλητήριο για την υγεία στο Ηράκλειο

Μέλη της Επιτροπής Αγώνα Ιεράπετρας παρευρεθήκαμε στη μεγαλειώδη κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στις 18.10.2023 στο Ηράκλειο για την υπεράσπιση του Βενιζέλειου Νοσοκομείου και της Δημόσιας και Δωρεάν Υγείας συνολικά

Απευθύναμε κι εμείς όπως και πολλές άλλες συλλογικότητες και σωματεία το χαιρετισμό μας. Προσθέσαμε κι εμείς την αγωνία μας για την κατάρρευση του ΕΣΥ και την αποφασιστικότητά μας να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην ανάπτυξη ενός κινήματος που θα αγκαλιάσει όλα τα νοσοκομεία της Κρήτης και θα ενώσει τους αγώνες μας. Είναι, άλλωστε κοινή η διαπίστωση πως το νομοθετικό πλαίσιο που οδηγεί στην πλήρη ιδιωτικοποίηση της υγείας είναι πλέον νόμος του κράτους και τα αποτελέσματα της εφαρμογής του είναι εμφανή σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας, μεγάλα και μικρά. Στην ολομέτωπη επίθεση χρειάζεται ολομέτωπη απάντηση για να ανατραπεί το εκτρωματικό νέο ΕΣΥ που έχουν ετοιμάσει.

Στον απόηχο των νέων δηλώσεων Χρυσοχοϊδη για το Λασίθι που, ωστόσο, κανένα δεν εξέπληξαν –ότι δηλαδή, δεν μπορούν να υπάρχουν τέσσερα νοσοκομεία σε ένα νομό– και εν αναμονή των αποφάσεων για κοινούς αγώνες από το Συντονιστικό που δημιουργήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Ηράκλειο, καλούμε τους κατοίκους της πόλης μας να είμαστε σε εγρήγορση.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

*φωτογραφία αρχείου