Η παρέμβαση Πανταζή στην τοποθέτηση του πρώην Δημάρχου Μ. Μαστοράκη για το παραλιακό μέτωπο

1:05 μ.μ. - Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024
01:02 μ.μ. - Πέμ, 22/05/2024
Image: Η παρέμβαση Πανταζή στην τοποθέτηση του πρώην Δημάρχου Μ. Μαστοράκη για το παραλιακό μέτωπο

Ο Α. Πανταζής, μέλος της παράταξης «Δήμος Ιεράπετρας- Προοπτική για το μέλλον» στον Ηχώ 99,8

Ο κ. Α. Πανταζής, μέλος της παράταξης «Δήμος Ιεράπετρας- Προοπτική για το μέλλον», τοποθετήθηκε στην εκπομπή του Ηχώ 99,8 μετά την συνέντευξη του πρώην Δημάρχου Ιεράπετρας και πρώην ευρωβουλευτή κ. Εμμ. Μαστοράκη σχετικά με το πρόβλημα των αυθαιρέτων κατασκευών που υπάρχουν στην παραλιακή της Ιεράπετρας.

Ο κ. Πανταζής ξεκίνησε λέγοντας πως το 2015 που εκδικάστηκαν τα πρωτόκολλα κατεδάφισης, απορρίφθηκαν καθώς κανένας δικαστής δεν έλαβε υπόψιν του την απόφαση της τότε δημοτικής αρχής. «Κατανοώ την απόφαση του τότε δημάρχου να επιδιώξει μια καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους τότε καταστηματάρχες. Όμως από τότε μέχρι και σήμερα υπάρχουν ετήσια πρόστιμα για την διατήρηση αυτών των αυθαιρεσιών , τα οποία πρέπει να τα πληρώσουν μαζικά οι καταστηματάρχες για όλα τα χρόνια που δεν έχουν πληρώσει».

Ο κ. Πανταζής υπογράμμισε πως όλα τα προηγούμενα χρόνια χάθηκε πολύτιμος χρόνος που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση. Ο Δήμος όφειλε τόσα χρόνια να ομαδοποιήσει τις περιπτώσεις της Ιεράπετρας, του Μύρτους, της Παχειάς Άμμου, του Μακρύ Γιαλού κα του Κουτσουρά και να βρει κι άλλους δήμους με αντίστοιχα προβλήματα ώστε να πιέσουν και να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο.

«Ζητάμε την άμεση χρηματοδότηση του έργου και όχι της μελέτης».