Ηράκλειο: 92χρονη πέθανε σε γηροκομείο αφού ήπιε καθαριστικό αντί για νερό! – Τρεις συλλήψεις

10:41 π.μ. - Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023
10:12 π.μ. - Τετ, 06/41/2023
Image: Ηράκλειο: 92χρονη πέθανε σε γηροκομείο αφού ήπιε καθαριστικό αντί για νερό! – Τρεις συλλήψεις

Την τελευταία της πνοή άφησε μία 92χρονη σε γηροκομείο του Ηρακλείου, αφού, όπως καταγγέλλει η οικογένειά της, ήπιε καθαριστικό αντί για νερό

Η ηλικιωμένη ένιωσε έντονη αδιαθεσία, μεταφέρθηκε εκτάκτως με ασθενοφόρο στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου δυστυχώς κατέληξε. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, ενώ οι Αρχές ειδοποιήθηκαν χθες Τρίτη 5/12.

Ανάμεσα στα μπουκάλια του νερού, υπήρχε και ένα το οποίο αντί για καθαρό νερό περιείχε καθαριστικό. Υπάλληλος φέρεται να το πήρε κατά λάθος και να το έδωσε στην άτυχη γιαγιά για να πιει με μοιραίο αποτέλεσμα για τη ζωή της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι συνελήφθη ο 53χρονος ιδιοκτήτης του γηροκομείου, η 28χρονη προσωρινά υπεύθυνη της δομής και η 23χρονη νοσηλεύτρια που χορήγησε τα φάρμακα. Στην 92χρονη θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή και τοξικολογικές εξετάσεις ενώ ελέγχεται και τυχόν βιντεοληπτικό υλικό από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του γηροκομείου.

Πλέον διενεργείται προανάκριση, αναμένονται τα τοξικολογικά αποτελέσματα και το πόρισμα του ιατροδικαστή ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

candiadoc.gr