Η αναβάθμιση χώρου του παλιού εργοστασίου Μίνως στο Δημ. Συμβούλιο

1:24 μ.μ. - Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016
01:07 μ.μ. - Παρ, 22/24/2016
Image: Η αναβάθμιση χώρου του  παλιού  εργοστασίου  Μίνως στο Δημ. Συμβούλιο

Εγκρίθηκε η Μελέτη, υποβάλλεται η πρόταση

Την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του χώρου στο παλιό εργοστάσιο Μίνως που βρίσκεται απέναντι από το παραλιακό συγκρότημα στην Ιεράπετρα , προσδοκά η δημοτική αρχή και για τον λόγο αυτό προχώρησε στην εκπόνηση σχετικής  μελέτης η οποία και εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο. Όπως ανέφερε στον ΗΧΩ ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ. Μάνος Λουτσέτης  θα δημιουργηθεί ένας χώρος με έμφαση στο πράσινο  όπου θα μπορούν να γίνουν εκθέσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Προβλέπεται μεταξύ άλλων αναψυκτήριο, WC κ.α. Οι επεμβάσεις θα είναι επιφανειακές και θα παρθούν εγκρίσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Το ύψος του έργου εκτιμάται περίπου στις 900.000 ευρώ. 
Η μελέτη  θα υποβληθεί προς ένταξη στο Ε.Π «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη», Άξονας Προτεραιότητας 14 με τίτλο «Παρεμβάσεις αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού για την αξιοποίηση του δημόσιου τουριστικού κεφαλαίου (Α/Α ΟΠΣ 1474)» του έργου «Αναβάθμιση χώρου εργοστασίου «ΜΙΝΩΣ»

 
Ακούστε εδώ τον κ. Λουτσέτη να μας μιλά και για την τοποθέτηση της ράμπας ΑΜΕΑ στην Κάτω Παραλία Ιεράπετρας καθώς και για τις εξελίξεις για τη Μεγάλη Παραλία , με αφορμή τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου