Η ομάδα «IerapetraV2» έκανε συντήρηση του ρολογιού στην πλατεία του Αφέντη Χριστού

8:30 π.μ. - Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019
08:03 π.μ. - Τρί, 05/30/2019
Image: Η ομάδα «IerapetraV2» έκανε συντήρηση του ρολογιού στην πλατεία του Αφέντη Χριστού

Χρειάζονταν τακτική συντήρηση μιας και ο ήλιος σε συνεργασία με την αλμύρα «μαύρισαν» τις αναλώσιμες όψεις με αποτέλεσμα να μην είναι διακριτή η ώρα

Αυτή την περίοδο η ομάδα «IerapetraV2» εργάζεται αποκλειστικά για την ολοκλήρωση του μεγάλου και δύσκολου έργου της Κινητής Υγειονομικής Μονάδας η οποία σύντομα θα είναι διαθέσιμη στην πόλη μας μετά την επιτυχία του Ierapetra United, ολοκληρώνοντας έτσι ένα από τα μεγαλύτερα αλλά και πιο δύσβατα φιλανθρωπικά project που έχουν λάβει χώρα στην πόλη της Ιεράπετρας! Ωστόσο ένα άλλο έργο της ομάδας χρειάστηκε και πάλι την παρέμβαση της. 

Ierapetra-V2-3
 
Εδώ και πολύ καιρό οι όψεις του ρολογιού της Ενορίας Αφέντη Χριστού, το οποίο η ομάδα εγκατέστησε μετά από μεγάλη κινητοποίηση το 2014, χρειάζονταν τακτική συντήρηση μιας και ο ήλιος σε συνεργασία με την αλμύρα «μαύρισαν» τις αναλώσιμες όψεις με αποτέλεσμα να μην είναι διακριτή η ώρα, αλλά και να είναι αντιαισθητική η όψη του σε πολλούς επισκέπτες της πόλης που περνάνε από αυτό το σημείο τους θερινούς μήνες ! Έτσι λοιπόν έβαλαν στοίχημα το βράδυ της Ανάστασης (…που η πλατεία της Ενορίας παραδοσιακά γεμίζει από κόσμο) να είναι ολοκληρωμένο και φωτισμένο ! Η εγκατάσταση των νέων όψεων ξεκίνησε το Μ. Σάββατο και ολοκληρώθηκε το ίδιο απόγευμα ! Η συντήρηση κόστισε 350 ευρώ τα οποία καλύφθηκαν από τα ίδια τα μέλη της ομάδας αλλά και χορηγίες.

Ierapetra-V2-1
 
Για αυτό το λόγο η ομάδα ευχαριστεί από καρδιάς τις Cretan Daily Cruises (Και προσωπικά τον κ. Χηνόπουλο) αλλά και το Βίρα Πότζι (Γιώργος Πυράκης - Αλέξανδρος Σπαθόπουλος - Νίκος Χαραλαμπάκης - Θανάσης Λεμπιδάκης) για τις χορηγίες τους ! Επίσης ευχαριστούν τους Fritzyart και Τριχά Εμμανουήλ για την προσφορά της εργασίας και του εξοπλισμού τους αλλά και τον Νίκο Καρτσάκη για την πολύ σημαντική βοήθεια και υποστήριξη του ! Τέλος ευχαριστούν και την Alumet Μουλιανιτάκης για την βοήθεια της στα πρώτα στάδια των εργασιών συντήρησης ! Μπορεί κανείς να δει φωτογραφία από την νέα όψη του ρολογιού στην επίσημη σελίδα της ομάδας «IerapetraV2» στο Facebook !