Κακοκαιρία «Βικτώρια»: «Κόπηκε» στα δύο ο Κερίτης

9:25 π.μ. - Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019
09:11 π.μ. - Τετ, 13/25/2019
Image: Κακοκαιρία «Βικτώρια»: «Κόπηκε» στα δύο ο Κερίτης

Τα προβλήματα που φέρνει η κακοκαιρία στα Χανιά

Καταγράφηκαν τα πρώτα προβλήματα στα Χανιά λόγω της κακοκαιρίας που κάνει το πέρασμά της από την Κρήτη αφού ο πολύπαθος ποταμός Κερίτης, «κόπηκε» στα δύο.
 
Σύμφωνα με το δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη το νερό παρέσυρε το ανάχωμα αν και οι αρχές είχαν προνοήσει για να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

 
Μάλιστα και σύμφωνα με το διοικητή των πυροσβεστικών υπηρεσιών Κρήτης κ. Λαγουδάκη, που μίλησε στο neakriti.gr,: Όλες οι δυνάμεις στο νησί είναι σε ετοιμότητα ενώ το πρωί καταγράφηκαν σημαντικά ύψη βροχόπτωσης.
 
Η κακοκαιρία «Βικτώρια» όπως όλα δείχνουν βρίσκεται σε εξέλιξη, από το βράδυ της Τρίτης.
 
Ειδικότερα, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο (meteo.gr), η πορεία του χαμηλού της κακοκαιρίας «Βικτώρια»  έπληξε από το βράδυ της 12ης Νοεμβρίου, με βροχές και καταιγίδες τη Δυτική Κρήτη, ενώ από το πρωί της Τετάρτης, τα φαινόμενα επεκτείνονται σε ολόκληρο το νησί, με την εκδήλωση μάλιστα και τοπικών χαλαζοπτώσεων.
 
Παρακάτω πατήστε πάνω στην μετεωρολογική εφαρμογή του windy.com που ακολουθεί, για να ενημερωθείτε αναλυτικά και ανά πάσα ώρα και στιγμής για τα άσχημα καιρικά φαινόμενα που θα πλήξουν το νησί μας.
 
(φωτογραφία:flashnews.gr)
neakriti.gr