Καλαντζάκης: Επιμένουμε για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του πρώην ΕΘΙΑΓΕ

11:16 π.μ. - Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019
11:12 π.μ. - Δευ, 09/16/2019
Image: Καλαντζάκης: Επιμένουμε για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του πρώην ΕΘΙΑΓΕ

Επίσκεψη για πολλοστή φορά πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στα ακίνητα ιδιοκτησίας του πρώην ΕΘΙΑΓΕ με τη συνοδεία της αντιδημάρχου Μαρίας Ρουμελιωτάκη

Επίσκεψη για πολλοστή φορά πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στα ακίνητα ιδιοκτησίας του πρώην ΕΘΙΑΓΕ. Τον δήμαρχο συνόδευε η αντιδήμαρχος περιβάλλοντος, καθαριότητας και πολιτικής προστασίας κα. Μαρία Ρουμελιωτάκη.

Έπειτα και την επανάληψη του αιτήματος του Δημάρχου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την παραχώρηση των ακινήτων στον Δήμο Ιεράπετρας ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τους χώρους, που συνθέτουν ένα δυσάρεστο σκηνικό εγκατάλειψης, ενημερώνοντας παράλληλα την κα. Ρουμελιωτάκη.

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης:

«Είναι ιδιαίτερα λυπηρή η εικόνα των εγκαταστάσεων. Όσο παραμένουν αναξιοποίητες τα προβλήματα εντείνονται με το φόβο εκδήλωσης πυρκαγιάς να είναι υπαρκτός και επιπλέον η κατάσταση που επικρατεί καθιστά το χώρο επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Εμείς θα επιμείνουμε έως ότου καταφέρουμε να αξιοποιήσουμε τις εγκαταστάσεις καθώς στην παρούσα φάση είμαστε σε αναμονή της απόφασης παραχώρησης από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων».