Καταγγέλλουν... λαϊκές αγορές μέσα στα ξενοδοχεία

6:33 μ.μ. - Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018
06:03 μ.μ. - Δευ, 19/33/2018
Image: Καταγγέλλουν... λαϊκές αγορές μέσα στα ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία στήνουν παζάρια - λαϊκές αγορές με τοπικά προϊόντα, αγροτικά και όχι μόνο, 1-2 φορές την εβδομάδα εντός του χώρου τους

Ώστε να αποτρέπουν τους τουρίστες να βγουν στην αγορά, κατήγγειλαν, μεταξύ άλλων σήμερα, σε συνέντευξη τύπου τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Χερσονήσου.
Παράλληλα τόνισαν ότι συνοδοί γκρουπ (όχι επαγγελματίες ξεναγοί) χρηματίζονται από συγκεκριμένα μαγαζιά για να πηγαίνουν εκεί τους τουρίστες. Οι επαγγελματίες της περιοχής έκαναν λόγο για κινήσεις οι οποίες διαλύουν την τοπική αγορά και οδηγούν σε αδιέξοδο δεκάδες επιχειρήσεις.
Η ίδια "χειραγώγηση" γίνεται, όπως κατήγγειλαν, και από επιχειρηματίες που φέρνουν γκρουπ τον χειμώνα με εξευτελιστικές τιμές αλλά τους προωθούν σε συγκεκριμένα ¨δικά τους" καταστήματα ώστε να αποσβαίνουν από εκεί τη χασούρα
Οι έμποροι της Χερσονήσου δήλωσαν αντίθετοι με τις "γουρούνες" στους δρόμους ειδικά στους εμπορικούς, και χαρακτήρισαν στη σωστή κατεύθυνση το νομοσχέδιο και τη θέση του δημάρχου Γιάννη Μαστοράκη.
Έκαναν λόγο για τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, και ζητούν συνεχή αστυνόμευση, την ώρα που υπάρχουν μόλις 4 δημοτικοί αστυνομικοί για όλο τον δήμο Χερσονήσου!
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Εμπορικός σύλλογος Χερσονήσου διευρύνθηκε και αφορά πλέον σε όλο τον εμπορικό κόσμο του δήμου, από τον Καρτερό μέχρι τα Μάλια.
 
 
ekriti.gr