Κολυμβητήριο στο Κεντρί: Έργο αναγκαίο, υψηλής κοινωνικής ανταποδοτικότητας

1:18 μ.μ. - Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020
01:06 μ.μ. - Δευ, 15/18/2020
Image: Κολυμβητήριο στο Κεντρί: Έργο αναγκαίο, υψηλής κοινωνικής ανταποδοτικότητας

Με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα έργα που υλοποιούνται στις αθλητικές υποδομές και εγκαταστάσεις του Δήμου Ιεράπετρας και στις δυνατότητες περαιτέρω αναβάθμισής τους.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για το Κολυμβητήριο στο Κεντρί για το οποίο ο Δήμαρχος ζήτησε την άμεση χρηματοδότηση του έργου προκειμένου να αποπερατωθεί και να χρησιμοποιηθεί όπως προοριζόταν εξαρχής από τους δημότες.

Ο κ. Καλαντζάκης προσκάλεσε τον κ. Αυγενάκη να επισκεφθεί την Ιεράπετρα προκειμένου να διαπιστώσει τις ανάγκες των αθλητικών χώρων του Δήμου και τόνισε:

«Η ενασχόληση της Δημοτικής Αρχής με έργα, παρεμβάσεις και δράσεις για τον αθλητισμό κάθε μορφής είναι συνεχής.

Από την προηγούμενη δημοτική περίοδο έχουμε πραγματοποιήσει πολλά αθλητικά έργα και σημαντικές παρεμβάσεις σε γήπεδα και σε αθλητικούς χώρους και υπάρχει προγραμματισμός για νέα έργα που θα ξεκινήσουν άμεσα να υλοποιούνται.

Σε συνέχεια των παραπάνω ζητάμε και την άμεση χρηματοδότηση για την αποπεράτωση του Κολυμβητηρίου στο Κεντρί. Ενός έργου αναγκαίου, υψηλής κοινωνικής ανταποδοτικότητας που το ζητάει η τοπική κοινωνία και δημιουργεί νέες αθλητικές προοπτικές και διεξόδους.

Ευχαριστώ τον Υφυπουργό κ. Αυγενάκη για το ενδιαφέρον που επέδειξε στα αιτήματά μας και συνεχίζουμε με σωστό προγραμματισμό, αφοσίωση και συνεχή διεκδίκηση νέων χρηματοδοτήσεων για έργα που αναβαθμίζουν την αθλητική ταυτότητα του Δήμου Ιεράπετρας».