Με επιτυχία το Ετήσιο Συνέδριο Προσκόπων Περιφέρειας Ανατολικής Κρήτης

3:01 μ.μ. - Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019
03:08 μ.μ. - Κυρ, 11/01/2019
Image: Με επιτυχία το Ετήσιο Συνέδριο Προσκόπων Περιφέρειας Ανατολικής Κρήτης

Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Νοεμβρίου στο IBIS STYLES HERAKLION CENTRAL HOTEL

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Ετήσιο Συνέδριο Προσκόπων Περιφέρειας Ανατολικής Κρήτης το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Νοεμβρίου 2019, το οποίο και φιλοξενήθηκε στους υπέροχους χώρους του μοντέρνου IBIS STYLES HERAKLION CENTRAL HOTEL, εγκατεστημένου στο κέντρο της πόλης, διευκολύνοντας έτσι τη ροή του Συνεδρίου μας.
 
Ο προσδιορισμός των στόχων καθώς και ο προγραμματισμός της νέας Προσκοπικής χρονιάς 2020, αποτέλεσε το κυρίως θέμα απασχολήσεως σε συνδυασμό με τον Απολογισμό των Κλιμακίων, της Περιφερειακής Εφορείας, σύσσωμων των Συστημάτων, όπως και της Ε.Π.Π. Ηρακλείου (Ένωση Παλαιών Προσκόπων).
 
Η έμπρακτη κι ενεργή συμμετοχή στο Συνέδριο αποτελούταν πέραν από τους 60 Βαθμοφόρους της Περιφέρειάς μας και από τα μέλη Προσκοπικού Δικτύου, μέλη Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης, μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου, τον Γενικό Έφορο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων κ. Χριστόφορο Μητρομάρα και τον αντιπρόσωπο και μέλος του Δ.Σ./Γ.Ε. κ. Εμμανουήλ Απλαδενάκη.
 
Στο Συνέδριο έδωσαν το παρόν και τιμήθηκαν με το μετάλλιο «Φίλων του Προσκοπισμού» του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων για την ενεργή & έμπρακτη προσφορά τους στους Προσκόπους Ανατολικής Κρήτης οι:  κ. Γιάννης Αναστασάκης, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πρασίνου & Καθημερινότητας Ηρακλείου, ο κ. Νίκος  Γιαλιτάκης, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ηρακλείου και την κ. Χριστίνα Χαλκιαδάκη, ιδιοκτήτρια του Ομίλου Σούπερ Μάρκετ «ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ».
 
Συνοψίζοντας, η Περιφέρεια Ανατολικής Κρήτης, εκ μέρους της επικεφαλής της, την Περιφερειακό Έφορο κ. Νεκταρία Χανιωτάκη, θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές τις ευχαριστίες στον κ. Εμμανουήλ Σκουλούδη, ιδιοκτήτη του Ξενοδοχείου IBIS STYLES HERAKLION CENTRAL HOTEL αλλά και το προσωπικό του, για την άψογη φιλοξενία, την αλυσίδα Αγοράς Κρέατος «ΛΙΟΝΤΟΜΗΤΣΟΣ» για την χορήγηση κρεάτων στο BBQ των Βαθμοφόρων – Μελών της Περιφέρειας,  τη σχολή χορού «Ι DANCE STUDIO», την κ. Αλεξάνδρα Καραπιδάκη, Project Manager στο GET HIRED CRETE, για την εισήγησή της στο Συνέδριο με θέμα «Συνέπεια και Όραμα», το Μεζεδοπωλείο «ΔΑΦΝΗ» του κ. Ιωάννη Τσαντάκη για το υπέροχο κι εύγεστο πρωινό στις 02/11/2019 και τον Σαξοφωνίστα κ. Ιωάννη Γενναράκη που συνόδεψε ευχάριστα σε Jazz τόνους το μεσημεριανό γεύμα του Συνεδρίου στις 03/11/2019.
 
Ευχόμαστε Υγεία και Προκοπή σε όλα μας τα μέλη.
 
Πρόσκοποι Ανατολικής Κρήτης