Η Κεντρική Πλατεία Ιεράπετρας πλημμυρίζει με ήχους ρεμπέτικους, σμυρναίικους και νησιώτικους στη μεγάλη μουσική γιορτή της Παρασκευής 24 Οκτωβρίου
Η Ιεράπετρα ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει με λαμπρό τρόπο τις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις του 13ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, με μια μεγάλη συναυλία του Σπύρου Πολυκανδριώτη, γιου του αείμνηστου Θεόδωρου Πολυκανδριώτη, την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου, στις 8:00 μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία Ιεράπετρας.
Ο καταξιωμένος μουσικός, μαζί με το 7μελές σχήμα του, θα ταξιδέψει το κοινό στα ρεμπέτικα, σμυρναίικα, νησιώτικα και παραδοσιακά τραγούδια, σε μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα, ρυθμό και αυθεντικότητα, αφιερωμένη στη ρίζα και την ψυχή της ελληνικής μουσικής παράδοσης.
Η συναυλία πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο και αποτελεί προσφορά της Περιφέρειας Κρήτης, που επιχορηγεί τη δράση και στηρίζει ενεργά τις πολιτιστικές πρωτοβουλίες της Ιεράπετρας.
Οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις του φετινού Φεστιβάλ γνώρισαν εντυπωσιακή συμμετοχή και επιτυχία, αναδεικνύοντας τη βαθιά σχέση των πολιτών με το θέατρο και τον πολιτισμό.
Η διοργάνωση ανήκει στον Σύλλογο Φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας και τον Δήμο Ιεράπετρας, με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, που συνεχίζει να ενισχύει δράσεις που εμπλουτίζουν τη δημιουργική και πολιτιστική ζωή του τόπου.
Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2025
Κεντρική Πλατεία Ιεράπετρας
Ώρα έναρξης: 8:00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη