Ο 17χρονος Στέλιος παλεύει να βγει νικητής μετά το σοβαρό τροχαίο

6:28 μ.μ. - Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017
06:07 μ.μ. - Δευ, 24/28/2017
Image: Ο 17χρονος Στέλιος παλεύει να βγει νικητής μετά το σοβαρό τροχαίο

Κρίσιμα είναι τα 24ώρα στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου για τον 17χρονο Στέλιο που ενεπλάκη το απόγευμα του Σαββάτου σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στον Αθερινόλακκο Σητείας

Ο νεαρός στην διάρκεια του δεύτερου 24ώρου νοσηλείας στη ΜΕΘ υποβλήθηκε σε δεύτερη αξονική σε μία προσπάθεια από πλευράς των γιατρών να διαπιστώσουν το εύρος των κρανιοεγκεφαλικών βλαβών.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ 17ΧΡΟΝΟ ΣΤΕΛΙΟ- ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΤΡΟΧΑΙΟΥ
 
"Είναι δύσκολη η κατάσταση για το νεαρό τραυματία και υποβάλλεται σε περαιτέρω εξετάσεις," αναφέρει από την πλευρά του στο neakriti.gr ο υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ - Βενιζελείου κ. Μοσχοβάκης, επιθυμώντας να μείνει σε αυτήν και μόνο την τοποθέτηση , με το δεδομένο ότι οι ώρες που περνούν είναι κρίσιμες για τον δικυκλιστή.
 
 
Προσεύχονται για το Στέλιο και ελπίζουν όλα να πάνε καλά
 
Την ίδια ώρα το κλίμα στον Κουτσουρά και τον Μακρύ Γιαλό Λασιθίου είναι βαρύ. Οι δικοί του άνθρωποι αλλά και οι κάτοικοι προσεύχονται να πάνε όλα καλά και ο 17χρονος μαθητής που παραμένει διασωληνωμέος σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, έχοντας τραυματιστεί σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι τα χέρια και τα πόδια, να βγει νικητής από αυτήν την μεγάλη περιπέτεια που σχετίζεται με την υγεία του.
 
 
Το χρονικό του ατυχήματος
 
Ο 17χρονος μαθητής οδηγώντας μια μεσαίου κυβισμού μοτοσυκλέτα, παρέα με κάποιον φίλο του με μια δεύτερη μοτοσυκλέτα, έχασε τον έλεγχο του δίκυκλού του στις 5 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, σε μια απότομη στροφή κοντά στον Αθερινόλακο του πρώην Δήμου Λεύκης, βγήκε από το δρόμο πέρασε ανάμεσα από έναν μεγάλο σχοίνο και χτύπησε άσκημα πάνω στα βράχια, σύμφωνα με πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής.
 
Διερχόμενοι που είδαν το ατύχημα κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε από τη Σητεία, με τους διασώστες να παραλαμβάνουνε τον πολυτραυματία μισή ώρα αργότερα και να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας γύρω στις 6 το απόγευμα.
 
Οι γιατροί του Νοσοκομείου της Ιεράπετρας παρέλαβαν τον πολυτραυματία και αμέσως του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες κάνοντας παράλληλα τις κατάλληλες εξετάσεις.
 
Λόγω των χτυπημάτων που είχε ο 17χρονος στο κεφάλι του, εκτός από τα κατάγματα στα χέρια και τα πόδια του, οι γιατροί έκριναν ότι θα έπρεπε να διακομιστεί στο εφημερεύον Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, για να εισαχθεί αμέσως στη ΜΕΘ, καθώς θα πρέπει να υποχωρήσουν τα αιματώματα που έχει στο κεφάλι και σε δεύτερο χρόνο να αντιμετωπιστούν τα κατάγματα του.
 
φωτογραφία αρχείου
Πηγή: neakriti.gr