Ο Πέτρος Μαστοράκης νέος Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

2:53 μ.μ. - Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023
02:06 μ.μ. - Τρί, 13/53/2023
Image: Ο Πέτρος Μαστοράκης νέος Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Το δελτίο τύπου του Δήμου

Συνάντηση με τον κ. Πέτρο Μαστοράκη, ο οποίος ορίστηκε νέος Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Περιβάλλον», πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, προκειμένου να υπάρξει μια ενδελεχής ενημέρωση προς τον νέο Πρόεδρο αναφορικά με θέματα πρώτης προτεραιότητας που άπτονται των αρμοδιοτήτων του νομικού προσώπου με έμφαση στις Γαλάζιες Σημαίες και στη νήσο Χρυσή.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Μαστοράκης ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ. Θεοδόση Καλαντζάκη και το Δημοτικό Συμβούλιο για την τιμή που μου έκαναν. Επιδίωξη μου μέσα από τη νέα μου θέση είναι να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια με σκοπό την προστασία της φύσης και του περιβάλλοντος. Με δράσεις, συγκεκριμένες ενέργειες και με τη συνεργασία φορέων στοχεύουμε να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τη συμμετοχή των πολιτών στην αναβάθμιση του θαλάσσιου και ορεινού μετώπου του Δήμου μας».

Ακολούθως, ο κος Καλαντζάκης δήλωσε: «Ο κ. Μαστοράκης ως Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου είμαι σίγουρος ότι θα ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο το έργο του. Όλοι οι συνεργάτες μου κι εγώ προσωπικά θα είμαστε δίπλα του να τον στηρίξουμε σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Θέλω να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Πρόεδρο, κ. Παπαδοπετράκη, για τη συνεργασία. Εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον κ. Μαστοράκη στην ανάληψη των νέων του καθηκόντων».