Ο πρώτος «Χρυσός Σκούφος» στην Ιεράπετρα στο Pelagos Seaside Restaurant

9:16 π.μ. - Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017
09:02 π.μ. - Τρί, 14/16/2017
Image: Ο πρώτος  «Χρυσός Σκούφος»   στην Ιεράπετρα  στο Pelagos Seaside Restaurant

Βραβείο κοινού για το Pelagos μια διάκριση που αναδεικνύει τον τόπο μας που διαθέτει τα χαρακτηριστικά για γαστρονομικό προορισμό

Μια σημαντική διάκριση έλαβε το Pelagos Seaside Restaurant που βρίσκεται στην περιοχή Κουτσουνάρι του Δήμου Ιεράπετρας  αποσπώντας το Βραβείο Κοινού στην τελετή απονομής  των  «Χρυσών Σκούφων  2017» απο το Αθηνόραμα. Αποδεικνύοντας ότι η καλή επαγγελματική δουλειά , η ποιότητα  και ο σεβασμός στον πελάτη επιβραβεύονται.  Μια καλή ευκαιρία ανάδειξης του τόπου μας  και  γιατί όχι να αποτελέσει γαστρονομικό προορισμό  αφού διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά. 
 
Ενημερώνοντας το κοινό οι υπεύθυνοι  των Χρυσών Σκούφων αναφέρουν : 
Για πρώτη φορά φέτος ο θεσμός των Χρυσών Σκούφων έδωσε τη δυνατότητα στο κοινό μέσα από το www.xrysoiskoufoi.gr να αξιολογήσει , να βαθμολογήσει και να ψηφίσει το δικό του καλύτερο εστιατόριο της χώρας.
Νικητής αναδείχτηκε το Pelagos Seaside Restaurant στην Κρήτη
 
Κουτσουνάρι, Ιεράπετρα, Κρήτη
τηλ. 2842061263
Ιδιοκτήτης: Γιάννης και Αλέξης Τζωρτζάκης
Σεφ: Κωνσταντίνα Βούλγαρη-Κοντεσοπούλου
 
Μια παλιά ταβέρνα ανακαινίστηκε και έγινε ένα μοντέρνο παραθαλάσσιο εστιατόριο που λειτουργεί όλο το χρόνο. Η σεφ Κωνσταντίνα Βούλγαρη Κοντεσοπούλου παρουσιάζει ένα μενού με εξελιγμένα παραδοσιακά πιάτα αλλά και πιο ψαγμένες δημιουργικές σπεσιαλιτέ, χρησιμοποιώντας εξαιρετικές πρώτες ύλες της Κρήτης.
 
Το Pelagos της Ιεράπετρας είναι ένα πολύ ενδιαφέρον και πολλά υποσχόμενο εστιατόριο το οποίο έχει αξιολογηθεί εντός του 2016 και από την επιτροπή γευσιγνωστών των Χρυσών Σκούφων και πρέπει να πούμε ότι βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας. Ευχόμαστε στο Pelagos τον επόμενο χρόνο να βρίσκεται ανάμεσα στους βραβευμένους από το θεσμό, καταλήγουν .