O Χ. Κανάκης επιβεβαιώνει ότι κατατέθηκαν τα χρήματα του Δήμου για το Γηροκομείο μέσω του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου

12:36 μ.μ. - Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020
12:10 μ.μ. - Δευ, 19/36/2020
Image: O  Χ. Κανάκης επιβεβαιώνει ότι κατατέθηκαν τα χρήματα  του Δήμου για το Γηροκομείο μέσω του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου

Ως Σύλλογος θα εξετάσουν πως θα δοθεί το ποσό στο Γηροκομείο

Με ένα αναλυτικό δελτίο τύπου ο σύλλογος φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας ενημερώνει την τοπική κοινωνία για τις ενέργειες και τις δράσεις που έχουν γίνει από την αρχή του χρόνου και πως αξιοποιήθηκαν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τον ραδιομαραθώνιο και λοιπές δωρεές προς τον σύλλογο. Δείτε εδώ.

Ο κ. Μπάμπης Κανάκης ευχαρίστησε όλους όσοι βοηθούν οικονομικά τον σύλλογο αλλά και όσου προσφέρουν εθελοντική εργασία ή δωρεάν τεχνική υποστήριξη ή υλικά. Τόνισε ότι ο σύλλογος λειτουργεί επικουρικά και στηρίζει το Νοσοκομείου που είχε αυξημένες ανάγκες λόγω κορωνοϊού ωστόσο σημείωσε ότι θα πρέπει η πολιτεία να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εύρυθμη λειτουργία του.

Ο κ. Κανάκης απαντώντας σε σχετικό ερώτημα διευκρίνισε ότι από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας κατατέθηκε από τον δήμο Ιεράπετρας στον σύλλογο φίλων Νοσοκομείου το ποσό των 5.000 ευρώ. Το ποσό αυτό όπως εξ αρχής έχει συμφωνηθεί θα διατεθεί για τις ανάγκες του Γηροκομείου και πως ως Σύλλογος εξετάζουν τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει αυτή η μεταφορά.

Τέλος ο κ. Κανάκης είπε ότι τον Δεκέμβριο λήγει η θητεία του συλλόγου και θα γίνουν μέσα στον Δεκέμβρη ή αρχές του Γενάρη οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.