Παραδόθηκε προς χρήση μία νέα δεξαμενή άρδευσης στη Ρίζα

7:18 π.μ. - Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021
07:06 π.μ. - Τετ, 09/18/2021
Image: Παραδόθηκε προς χρήση μία νέα δεξαμενή άρδευσης στη Ρίζα

Μία νέα δεξαμενή άρδευσης παραδόθηκε προς χρήση στην Κοινότητα της Ρίζας, παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη, του Αντιδημάρχου της Δ.Υ.Α.Α. κ. Πέτρου Μαστοράκη, του Προέδρου της Κοινότητας, κ. Μανόλη Αλεξάκη και του Προϊσταμένου της Δ.Υ.Α.Α. κ. Μιχάλη Καββουσανού

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε από κοινού ενημέρωση σχετικά με επιπλέον ανάγκες της Κοινότητας και τον προγραμματισμό που θα ακολουθηθεί από τις Υπηρεσίες.

Κατόπιν, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε τα εξής: « Άλλη μια νέα δεξαμενή άρδευσης , η οποία αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων της Ρίζας, παραδόθηκε προς χρήση.

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες τους, στηρίζουμε έμπρακτα τους αγρότες όλων των περιοχών του Δήμου Ιεράπετρας με υποδομές που συμβάλλουν στην αύξηση της αποδοτικότητας της αγροτικής γης εξασφαλίζοντας καλύτερες συνθήκες για τις καλλιέργειες. Συνεχίζουμε να προγραμματίζουμε, να σχεδιάζουμε, να χρηματοδοτούμε και να δημοπρατούμε έργα απαραίτητα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, κ. Μανόλη Αλεξάκη, αλλά και τους κατοίκους της Κοινότητας της Ρίζας για την συνεργασία και τη βοήθεια που προσέφεραν, ώστε να ολοκληρωθεί αυτό το πολύ σημαντικό έργο για την περιοχή».